2777
2789
عنوان

منیر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 36 پست
مجرد 

این خواهر من متاهله بدبختمون کرده بخدا... اینقد بداخلاقه همش غر میزنه یه چیزیم بهش میگیم میگه خدا ازتون نگذره من مریضم درکم نمیکنید

ولی بخدا ما اصلا سخت نمیگیریم بهش ولی گاهی خب خیته میشیم دیگه 

شوهرشم بیچاره خستس دیگه 

هرروز فقط دراز کشیدس دکتر هم نمیاد  دیوونمون کرده

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
این خواهر من متاهله بدبختمون کرده بخدا... اینقد بداخلاقه همش غر میزنه یه چیزیم بهش میگیم میگه خدا از ...

میتونی یه کاری کنی پیام منو بخونه؟؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کنین دکترم بره همین قرص و بهش میده 

برین داروخونه واسش یکی دوبرگ دیمن هیدرینات سیناریزین بتاهیستین بخرین بهش بدین 

روزی یه دونه دیمن هیدریناتو بخوره سرگیجه ش قطع میشه کامل تا یه چند روزم نمک و چای و خیلی محدود کنه من دکتر بهم قرص دفع نمک داد در این حد نمک سرگیجه شو زیاد میکنه بهش بگو دختر خوب یه کاربره هست میگه من آرزو میکردم صبح نشه از بس عذاب میکشیدم ولی الان به اون موقع هام میخندم واقعا هیچ اطلاعی از این بیماری نداشتم البته اگه بشه اسمشو گذاشت بیماری😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ولش کنین دکترم بره همین قرص و بهش میده  برین داروخونه واسش یکی دوبرگ دیمن هیدرینات سیناریزین ب ...

خدا خیرت بده ان شاالله همیشه سالم و سرحال باشی

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
خدا خیرت بده ان شاالله همیشه سالم و سرحال باشی

عزیزی 

انشاالله میای خبر خوب شدنشو بهم میدی اصلا نگران نباشین حسش طبیعیه چون سرگیجه واقعا اذیت کننده س 

قرص و واسش بخرین بگو تموم دکترام بری همینو واست مینویسه خودتونم تو نت سرچ کنین متوجه میشین.😗

سلام. نمیدونم شدت بیماری این دوستمون چقدره که میگه یکی دوتا قرص میخوری؟ من منییر دارم سالانه شاید ۲۰بار حمله سرگیجه داشته باشم که بعد استفراغ شدید چند ساعت بیهوش میشم،گاهی استفراغ کاری میکنه تا دو روز نمیتونم اب دهنمو قورت بدم. وزوز دارم و من از اونجایی که معتقد به تلقین درمانی و قانون جذب و روانشناسی و این چیزا ندارم فکر میکنم بیماری خیلی بد و کسل کننده ایه، که لازمه بیمارتون رو درک کنید و فسار اضافه بهش نیارید. اگه به طور قطع منییر باشه با مدارکش به امیر اعلم مجعه کنه تا تحت عمل جراحی قرار بگیره، بهش بگید نگران نباشه با جراحی خوب میشه. منم کرونا بزاره دنبال کار عمل گوشم هستم.

اره بهش نشون میدم

منم یه مدت خیلی سرگیجه داشتم حالا نمیدونم منییر بود یا چیز دیگه ولی دکترا همین قرصا رو دادن بهم و گفتن نمک و روغن خیلی کم بخور ولی خودم خیلی دربارش تحقیق کردم بیشتر بخاطر استرس و فکر و خیاله زیاده و اینکه بعضی وقتا که خیلی بیش از حد به صفحه گوشی نگاه میکنم یکم اذیت میکنه و دود هم خیلی بده و در کل ادم باید خودش یکم رعایت کنه الان خوش بختانه خیلی وقته اصلا سر گیجه نگرفتم و کلا تموم شده ولی هنوز یکم توی گوشم احساس کیپ بودن حس میکنم بعضی وقتا ولی با رعایت بعضی چیزا زود رفع میشه من که خداروشکر تقریبا خوب شدم. ولی قبول دارم خیلی سردرد های شدید و تهوع عجیبی بود ادم واقعا ننیتونه تحمل کنه از بس فشار میاد به سر ادم شما هم کمکش کنید و مطمعنش کنید که خوب شدنیه من خودم الان خوب شدم و راحتم. پس راهش یک نداشتن استرس و فکر و خیال زیاد. دو رعایت اون نکاتی که گفتم . البته من یکی دوبار دکتر رفتم بعد نه قرص خوردم نه دکتر رفتم با رعایت خوب شدم. البته دامادمونم دکتره از اونم کمک گرفتم و راهشو‌ پیدا کردم. امیدوارم هرچی زودتر خوب شه

😆😆 من حدودا ده ساله که باهامه اصلا بیماری حسابش نمیکنم😃 بده این کامنتمو بخونه من حتی ۵دیقه تو م ...

دورت بگردم میشه درباره سرگیجه هات بگی

مدلش چجوریه

شنواییت چطوره

و چجوری شروع شد اولاش چجوری بود

خواهرم مشکوک ب منیر هست دنبال اطلاعات هستم

دورت بگردم میشه درباره سرگیجه هات بگی مدلش چجوریه شنواییت چطوره و چجوری شروع شد اولاش چجوری بود ...

من هیچ دکتری نگفت منیر داری فقط یه مدت هرروز سرگیجه داشتم و تهوع و داخل ماشین هم باید قبلش قرص میخوردم که البته هنوزم میخورم که مسافرتم راحت باشه،تنها کاری که میکردم سه تا قرص هست که همیشه و همیشه و همیشه بااااید تو خونه ت باشه،دیمن هیدرینات(اصلی ترین قرص برا بیماری حرکت و منیر و سرگیجه..)،سیناریزین و بتاهیستین

با این سه تا قرص کاملا سرگیجه مهار میشه،من هرروزم سرگیجه بود و آرزو مرگ میکردم در این حد،وقتی گوش وزوز میکنه در جا بدون معطلی دیمن و میندازی بالا اگه سرگیجه شدید بود یا بتاهیستین یا سیناریزینم باهاش میخوری،تا یه مدت که نرمال میشه نمک و کافئینو ب کمترین حد ممکن برسونه مخصوصا نمک که بدون هیچج رحمی بدترین ماده برا سرگیجه های منیر و بیماری حرکت و گوشه،سر رو اصلا و ابدا نباید محکم تکون داد عین یه ربات حرکت کنه و آروم سرشو رو بالش بزاره،کاملا کنترل میشه نگران نباش من الان شاید سالی یبارم سرگیجه نگیرم مگه اینکه تو ماشین که اونم قرص میخورم.

خواهر شما شاید اصلا منیر نباشه و سرگیجه ش دلیل دیگه داشته باشه دکتر ببرین.

من هیچ دکتری نگفت منیر داری فقط یه مدت هرروز سرگیجه داشتم و تهوع و داخل ماشین هم باید قبلش قرص میخور ...

شما سرگیجه چرخشی داری؟

خواهرم حس پری گوش داره و سبکی سر و شناور بودن

بعضی وقتا میگه تو سرم مورمور میکنه

بعضی وقتا میگه انگار یکی سرمو فشار میده

من میخوام بدونم وقتی سرگیجه داشتی مدتش چقدر بود و چجوری بود

شما سرگیجه چرخشی داری؟ خواهرم حس پری گوش داره و سبکی سر و شناور بودن بعضی وقتا میگه تو سرم مورمور ...

سرگیجه چرخشی چند ساعت،قرص میخوردم خوب میشد 

ممنون بعدش ک خوب میشدبن دبگه حالتون روزای بعد نرمال بود یا گیج بودین و نمیتونستین بشینین؟

خیر

به مدت دو هفته تا یه ماه من تقریبا هرروز سرگیجه داشتم و با قرص و کم کردن نمک و کافئین کنترل کردم و الان آخرین باریکه سرگیجه داشتم یادم نیست.