2777
2789
عنوان

منیر😔

2957 بازدید | 36 پست

کیا خودشون یا اطرافیانشون بیماری منیر دارن ؟ 

خواهر من این بیماری رو داره دکتر نمیره میگه هرجا رفتم گفتن درمان نداره 

جدا از خودش که حالش بده اعصاب همه ما رو هم خورد کرده یکسره ناراحته مریضه اصلا یک روزم خوب نیس هیچ دارو هم مصرف نمیکنه 

تروخدا اگ راهی دارید بگید دعاتون میکنم

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا درمان نداره؟فوقش اینه که عصب اون گوش رو قطع میکنن دو طرفه ست یا بک طرفه؟ داروهایی هم هستن براا ...

شما میشناسید این بیماری رو؟ 

خودش که میگه درمان نداره 

کسی بوده اینجوری درمان شه؟

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

عدم تعادل مایع گوش میانی؟

بیماری حرکت

سرگیجه و عدم تعادل

اینارو داره دیگه؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

شما میشناسید این بیماری رو؟  خودش که میگه درمان نداره  کسی بوده اینجوری درمان شه؟

تقریبا میشناسم

باید پله پله درمان رو دنبال کنن نهایتش اینه با جراحی کلا اون گوش رو حذف میکنن از مسیر عصبی 

البته من حدودی ش رو بلدم باید بریم متخصص ent

اگه تعرانین پزشک خوب معرفی کنم

تقریبا میشناسم باید پله پله درمان رو دنبال کنن نهایتش اینه با جراحی کلا اون گوش رو حذف میکنن از مسی ...

نه متاسفانه مشهدم حالا شما دکتر رو معرفی کنین

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
اره دقیقا همینا

😆😆

من حدودا ده ساله که باهامه اصلا بیماری حسابش نمیکنم😃

بده این کامنتمو بخونه من حتی ۵دیقه تو ماشین که بودم باید سریع پیاده میشدم بالا میاوردم در این حد حالم بد میشد دلیلشم نمیدونستم آخرش یه پزشک عمومی تشخیص داد که از گوشمه و هرجای ایران که دکتر بری فقط سه تا قرص بهت میدن که همیشه تو خونه باید داشته باشی دیمن هیدرینات بتاهیستین سیناریزین که دیمن هیدرینات اصلی ترین قرص برا مهار سرگیجه و فشار گوشه،کمی خواب آوره ولی خوب چیکار داره واسه خودش بخوابه،تا چن روز روزی یه دونه دیمن بخوره بعده اون دیگه وقتی حس کرد گوشش وزوز میکنه یا سوت میکشه اون یعنی میخواد سرگیجه ش شروع شه سریع یدونه بخوره تا جلوشو بگیره قیل سوار شدن به ماشینم حالا مسافرت یا مسیر طولانی که میخواد بره نیم ساعت قبلش قرصو بخوره راحت بشینه تو ماشبن،بدترین ماده غذایی برا شروع سرگیجه نمکه بعدش کافئین،این دوتارو تا یه مدت به حداقل برسونه من الان همه چی میخورم نمکم زیاد میخورم چای که فراوکن ولی الان سه ماه یبارم دیگه سرگیجه ندارم ولی یه مدت تقریبا هرروزم آرزو مرگ میکردم چیزی ازش نمیدونستم ولی الان برام عین سرماخوردگیه اصا بیماری نیست که بابا سرگیجه س دیگه اون سه قلم قرص و همیشه داشته باشه خیلیم شدید شد بجز دیمن یدونه بتاهیستین یا سیناریزین بندازه بالا خوب میشه.😗

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مجردی یا متاهل شما؟

مجرد