2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان ؟؟

179 بازدید | 13 پست

سلام من بعد از چهار سال ترک تحصیل می‌خوام دوباره شروع کنم بنظرتون میتونم نهم و دهم خودم تو خونه بخونم و یازدهم و دوازدهم رو حضوری تو مدرسه با هم تو یه سال و همزمان کلاس کنکورم شرکت کنم بنظرتون میتونم ۱۴۰۱کنکور بدم؟

⁦♥️⁩یا اللّه ربی أنا أحبک⁦♥️⁩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا ترک تحصیل کرده بودید؟ فک کنم میشه 

یه مشکلی پیش اومد در واقع بابام اجازه نمی‌داد الان اجازشو گرفتم کلا برای هم مدرسه هم دانشگاه

نه عزیزم برا ۱۴۰۱ بعیده .چون فقط یه ساله و چند پایه رو میخوای بخونی و نه فقط یه پایه رشته..آخه من مد ...

مرسی گلم در کل شما میدونید اگه بخوام مثلا حتی اگه شده یه پایه رو هم تو رو خونه بخونم باید چیکار کنم برای امتحان باید برم آموزش و پرورش؟

مرسی گلم در کل شما میدونید اگه بخوام مثلا حتی اگه شده یه پایه رو هم تو رو خونه بخونم باید چیکار کنم ...

عزیزم به نظرم باید مدرسه  ثبت نام کنی و باهاشون صحبت کنی درخواست بدن به اداره که با اونایی که شهریور امتخان میدن بدی 

من هشتم  امتحان جهشی دادم اما قبول نشدم ... مدرسه خودم هزینه گرفت درخواست داد اداره با شهریوریا امتحان دادم حالا بپرس شاید بشه  

بنظرتون برای امتحانی ک خودم بخونم باید چیکار کنم باید برم آموزش و پرورش و بگم؟

بنظرم قبل از هر کاری به آموزش و پرورش منطقه تون مراجعه کنید و تمام سوالاتون رو بپرسید که مشکلی پیش نیاد

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج