سلام من بعد از چهار سال ترک تحصیل میخوام دوباره شروع کنم بنظرتون میتونم نهم و دهم خودم تو خونه بخونم و یازدهم و دوازدهم رو حضوری تو مدرسه با هم تو یه سال و همزمان کلاس کنکورم شرکت کنم بنظرتون میتونم ۱۴۰۱کنکور بدم؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نه عزیزم برا ۱۴۰۱ بعیده .چون فقط یه ساله و چند پایه رو میخوای بخونی و نه فقط یه پایه رشته..آخه من مدرسه میرفتم و میرم دوازدهم کتابا برام زیاده ...یازدهمو با تقلب پاس کردم الان دارم میخونم
بنظرتون برای امتحانی ک خودم بخونم باید چیکار کنم باید برم آموزش و پرورش و بگم؟
بنظرم قبل از هر کاری به آموزش و پرورش منطقه تون مراجعه کنید و تمام سوالاتون رو بپرسید که مشکلی پیش نیاد
صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم میرسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است...برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمیآید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج