2777
2789
عنوان

سوال جهيزيه؟

234 بازدید | 41 پست

بنظرتون ظروف پلاستيكي چه رنگي خوبه وقشنگه؟همه صورتي ميگيرن ولي شوهرم ميگه نه چون زياده وخوششم نمياد؟موندم

تاتواني رفع غم ازخاطر غمناك كن درجهان گرياندن آسان اين اشكي پاك كن

سبز آدامسی

آبی خاکستری

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه رنگ زیبا  صورتی خز شده

همون ديگ.هرجا ميبينم فقط صورتي باز همسرم ميگه طوسي بگيريم خيلي خاصه ميگه

ینی به مامانمم گفتم اگه اندازه یه نخود چیز صورتی تو جهیزیم باشه تو اون خونه نمیام

😂😂😂خب همون زياد شده خب چه رنگي مد نظرته ك قشنگن باشه

هرچقدم خز بشه من صورتیو خیلی دوسدارم دخترونس رنگش لطیفه اصلا بذا ازمد بیفته وقتی وسایلام صورتین خودم لذت میبرم از رنگش خیلی رنگ ملایم و عروسکی و قشنگه 

صورتی و گلبهی دوتا تویه خانواده رنگین من ک عاشقشم

شوهرت میگه وسیله پلاستیکی چه رنگی بخری😬😬😬😬😬😬😬😬من بعد دوسال زندگی شوهرم هنوز در کابینت باز نک ...

ن با ماهم داريم ميريم ميخريم خودمون دوتا نظر ميديم.اون ميگه نه من ميگم اره خخخ خلاصه داستات داريم

همون ديگ.هرجا ميبينم فقط صورتي باز همسرم ميگه طوسي بگيريم خيلي خاصه ميگه

طوسی امسال مده سال دیگه از مدمیفته اگ دوسدار مدین

ببین خودت چ رنگی دوسداری چون تواستفاده میکنی ازوسایلا انرژی تومیگیری ک کار کنی ن شوهرت شوهرتو ولش

ی رنگی ک دوسداری و خیلی بهت روحیه میده همونو بگیر

ن با ماهم داريم ميريم ميخريم خودمون دوتا نظر ميديم.اون ميگه نه من ميگم اره خخخ خلاصه داستات داريم

آخه یکم این چیزا دیگه خیلی زنونس تلویزیون یخچال که نیست بگی اونم نظر بده ایشالا خوشبخت باشین عزیزم تا اخرعمر

👈🤷👉