2777
2789
عنوان

گریه امونم نمیده😭😭😭😭

235 بازدید | 11 پست

دیروز کنکور داشتم برای بار چهارم چهارساله دارم خودمو میکشم که بشه امسال با اعتماد به نفس  رفتم سر جلسه 

یه سوال هم جواب ندادم 

حالا هم میخوان منو بفرستن سرکار چون خنگم 

میخوان شوهرم بدن چون سربارم 

خدا هیچوقت منو نخواست 

هیچ وقت 

توروخدا شما ارومم کنین

یه راهی بگین فقط بمیرم همین اوضاع همه رو درست میکنه 

واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخت میگیرید همه قرار نیست تحصیلات دانشگاهی داشته باشن تازه کلی دانشگاه هم هست بدون کنکور میشه رفت خودتو اذیت نکن سر کار رفتن هم که خوبه شوهر هم خوبش پیدا شه مشکلی نداره دخترا ازدواج دوس دارن 

ازین همه مثبت نگری کرک و پرام ریخت

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

عزیزم من نمیخوام حرف الکی بگم و الکی فقط برای یک دقیقه آرومت کنم میخوام حرفای واقعی بهت بگم.

من میدونم توی این چهار سال سختی و استرس زیاد کشیدی اذیت شدی و خیلی وقتا احساس پوچی کردی.

اما هیچ وقت هیچ وقت کنکور شعور،درک، هویت آدما رو بالا نبرده و قرار نیست ببره کنکور یه مرحله از زندگیه مثل همه مرحله ها حالا یا توشون موفقی یا نه 

همه چی کنکور نیست،کنکور ارزش تورو کم نکرده و نمیکنه اگه میبینی کاری هست که میتونی انجام بدی و بری سرکار اگه دوست داری و علاقه داری حتما برو سرکار اینجوری حداقل حقوق خودتو داری مستقلی هر چقدرم حقوق کم ولی اصلا اشکال نداره مهم اینکه تو روز به روز پیشرفت کنی و اگه دوست نداری ازدواج کنی بگو دلم نمیخواد ازدواج کنم هنوزم سنی نداری که بگی وای دیر شد دیگه شوهر نیست اصلا شوهر نباشه، مهم اینه خودت از زندگیت لذت ببری و مستقل باشی 

در انتظار هدف...⛈⚡