2777
2789

برای پوستتون یه روتین پوستی داشته باشید ( فیس واش _ تونر _ ابرسان_کرم مرطوب کننده_ هفته ای دوبار اسکراب ) من ماسک آماده هم استفاده میکنم هفته ای دوبار

برای مو هم یه شامپو ضد ریزش و تونیک دارم چون مشکل خاصی باهاش ندارم اگر دوست داشتین سرم مو هم میتونید بگیرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با توجه به سنتون اگه امکانش هست برو متخصص پوست و مو برات لیزردرمانی رو شروع کنه برای جوانسازی پوست

حالا یا لیزر آر اف یا میکرونیدلینگ و ۰۰۰

برای سفیدی مو اطلاعی ندارم ولی طب سنتی گفته هلیله سیاه خوبه اگه طبعت گرم نیست استفاده کن بازم محتاط باش نمی دونم

برای پرپشتی مو مزوتراپی مو و فیلرهیر هست

برای چروک دورچشم و پیشانی بوتاکس خوبه بستگی به سرعت جذبت داره که بین ۶ تا یکسال باید تمدید کنی

میتونی تزریق ژل هم برای خط خنده داشته باشی

البته روتین پوستی هم که ان شاءالله انجام میدی مثل آبرسان مرطوب کنندا و ضدافتاب و کرم شب و ۰۰۰

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
ممنون  چه برندی استفاده می کنید؟

من از مارک های مختلف دارم استفاده میکنم 

مثلا یه بار فیس واش و تونر سینره رفتم یه بار لافارر 

ضد آفتاب الارو گرفتم سینره گرفتم درمالیفت گرفتم ولی هیچ کدوم ب پوستم نمیسازه 

شامپو هم باز لافارر میگیرم 

بستگی ب پوستتون داره چرب باشه مستعد جوش باشه خشک باشه برید دیجی کالا همه محصولات رو نظراتشو بخونید ببینید با توجه به هزینه ای ک میتونید بکنید کدوم براتون مناسبه

در حد ضد آفتاب و آبرسان😔

آبرسان کامان عالیه؛ رنگ زرد لونه زنبوریشو بگیر

ضدآفتابم دکتر ژیلا خوبه البته بدون رنگشو بگیر و با توجه به نوع پوستت خشک یا چربشو

موفق باشی گلم😊

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲