2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد البالو داری؟

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بشور

هسته هارودرار

بریزتوظرف لابه لاش شکر بریز

بزار ۲۴ساعت بمونه تو یخچال

بعد درار بزار روگاز نیم ساعت بپزه خاموش کن مواظب باش سر نره

موقع پخت روش کف میکنه بگیر اون کفارو

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

به اندازه هر کیلو آلبالو یک کیلو شکر اضافه کن

هسته آلبالو رو بگیر بعد با شکر بزار یک ربع بجوشه

اصلا آب نریز

اگه زیاد داری بعداز پخت و سرد شدن بزار تو ظرف در دار تو فریزر

هسته بگیر هر چند کیلو آلبالو شد همون قدر شکر بریز یه شب تا صبح بزار یخچال آب بندازه بعد بزار بجوشه کفشو بگیر زیرش وکم کن لعابی شد خاموش کن شربت هم میتونی بگیری 

فریزر بزاری یه سال میشه مصرف کرد 

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

اگر مربا شکرش به اندازه باشه تا یکسال تو یخچال خراب نمیشه

چند کیلو البالو داری؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

طرز تهيه مرباي آلبالو

مواد لازم : 

١-آلبالوي بدون هسته يك كيلوگرم 

٢-شكر يك كيلوگرم 

ابتدا آلبالوهارو شسته وهسته گيري ميكنيم .سپس در يك قابلمه مناسب آلبالوهارو اضافه ميكنيم  و  شكري كه داشتيم روي آلبالوها ميريزم و اجازه ميدهيم چند ساعتي بماند تا شكر حل شده و آلبالو آب بيندازد.(مثلا يك كيلو آلبالو بدون هسته - يك كيلو شكر )

حالا كه شكر حل شده و آلبالو خوب آب انداخته قابلمه را روي حرارت قرار ميدهيم ( شعله متوسط). از زماني كه شروع به جوشيدن كرد حدود ٦ تا ٧ دقيقه كه جوشيد شعله را خاموش كرده و مربا آماده است. 

شهد شربت آلبالو:

نصف شهد مربارو جدا ميكنيم و از يك صافي پارچه اي رد كرده تا ناخالصي آن جدا شود و حالا يه شهد زلال و خوشرنگ آلبالو براي تهيه ي شربت آلبالو داريم . 

نكته: اگر مربا را زياد حرارت بدهيد رنگ مربا تيره ميشود و ميوه آلبالو له ميشه. 

از اضافه كردن آب در پخت مرباي آلبالو خودداري كنيد .

برا یک کیلو آلبالو :خوب آلبالو رو بشور و هستشون بگیر. یک کیلو آلبالو رو یک کیلو شکر بریز پخش کن قشنگ. بذاریخچاال تاصبح بمونه تا ابدارشه خوب. بعد بذار بپزه کفای روشو بگیر که مربات شفاف شه. آخرسر که خوب مشت شد وانیل و دوقاشق آبلیمو اضاف کن... بکن توشیشه یه پلاستیک بذار روسرش بعد صفت ببندش که هوا نخوره خراب شه. تمام😊

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
برو تو تاپيك هام ببين طرز تهيه شو گذاشتم ، الانم درست كردم گذاشتم خنك بشه شربتشو جدا كنم

مشه عکسشو بفرستی من هسته شو جداکردم شکر ریختم گذاشتم یخچال.شما که پختی تموم شده یه عکس بفرست ببینم چه شکلی میشه.اخه من هسته شو که در میاوردم نصف میشدن آلبالو ها.شکلشون جالب نیست

مشه عکسشو بفرستی من هسته شو جداکردم شکر ریختم گذاشتم یخچال.شما که پختی تموم شده یه عکس بفرست ببینم چ ...

الان تو قابلمه س داغ برات عكس ميفرستم ، ولي شب كه ريختم تو ظرف و خنك شد هم عكس ميفرستم