2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 73 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ووای بچم ۱۰ سالشه همه خیانتا رو فهمید 

مرسی ک گفتی .

از الان باید روش کار کنم و رفتارای مثبت باباشو جایگزین کنم شاید دیدش بهتر شه

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

راهکارش این نیست که بیای اینجا کمک بخای...

ببر پیش یه روانشناس،فقط دکتر روانشناس نه مشاوره....

اگر تهرانی ببر مرکز مشاوره زندگی بهتر زیر پل صیاد....

همشون متخصص و با سواد ند

پشت گوش ننداز 

بچه تو بزار پیش کسی،بزرگه رو ببر تا درمان بشه....

ولش نکن

بهش نزدیک شو در طول روز باهاش دوست باش تو کارایی ک انجام میدی نظرشو بخواه مثلا بگو بیا با هم ظرف بشوریم با هم خرید بریم اونجا بعضی چیزا رو با نیر اون بخر با هم دوست باشین تا کم کم اونم همچیو بهت بگه بهش محبت کن

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
حداقل بگید چجوری باهاش ارتباط برقرار کنم 

باهاش رفیق شو باهم برید بیرون ؛ پیاده روی ؛ کافه رستوران بیشترنزدیکش شو

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
یعنی ما اون موقع که شهرستان بودیم اوفتاده دنبال باباش فهمیده 

کار باباشو توجیه کن براش، بگو بابات یه اشتباهی کرده مادر تو توی کار بزرگترها دخالت نکن، الکی جلوش طرفداری شوهرتو بکن، عزیزم خدای نکرده شوهرت که به دخترش زبونم لال تجاوز که نکرده، ماست مالی کن، بابت خیانت شوهرت شما افسردگی بگیری من میگم حق داری ولی دیگه دخترت نمیخواد افسردگی بگیره بابت این قضیه

حداقل بگید چجوری باهاش ارتباط برقرار کنم 

باید رفتار اصولی کنی 

آدمای اینجا متخصص هستند؟؟؟؟

چجوری اعتماد میکنی....

دکترش که مثلاً دکتره و درس خونده آدمارو به کشتن میدن بعد شما چجوری از آدمای غیر متخصص نظر میخای؟؟؟؟؟

این افسردگی ممکنه به قیمت جون دخترت تموم بشه.....

ببرش پیش دکتر با سواد و با تجربه....

به حرف هیچ کسی هم گوش نده

راهکارش این نیست که بیای اینجا کمک بخای... ببر پیش یه روانشناس،فقط دکتر روانشناس نه مشاوره.... اگر ...

کلا صحبت ما اینه:سلام . من رفتم . خدا حافظ 

اتاقشم قفله یه کار درمنزل داره با لبتاپ تایپ میکنه از خالش یاد گرفته خرج خودشم میده گوشیو . لباسو .کفش 

وقتی اصن نیطت یا تو اتاقه چیکار کنم

این سن معمولا دنبال درس و دوستا هستن بچه ها، شما هم گاهی برو توی اتاقش باهاش حرف بزن، باید بدونه که زندگی زناشویی شما به بچه ها مربوط نیست، اونا باید زندگی خودشونو بسازن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز