2821
2789

من خاهرم یه ساله عضوه منم چن ماهیه ک اومدم ولی خیلی خوب بوده برامون😐

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه راهنماییکنین

اولش از من و خاهرم پول گرفتن اونم از رایگان دارن تا ۹۴تومن.ما ۴۹تومنیو گرفتیم جفت مون ولی من توی نیم ساعت این مبلغ رو کار کردم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
تو نت بزن گت لایک یه کاره اینترنتی هست درآمدش کمه ولی بدک نیس

چی هست ؟

لطفا بجای پر کردن جیب سازنده های برنامه هایی مثل «آپ»، کاری کنید که خودتون و چند نفر دیگه سود ببرید...

سامانه «هفتاد سی» کاربران را در ۷۰ درصد سود بازار بزرگ محصولات اعتباری از جمله شارژ و بسته های اینترنت و قبض و… شریک می کند.

شما روی خرید کسانی که از طریق شما با سایت و اپ ۷۰۳۰ آشنا شده اند، سود مشخص خواهید داشت.

از طریق لینک زیر در چند ثانیه عضو شوید و شروع به درآمدزائی کنید.

https://landing.7o3o.ir?referId=ms2549

شناسه‌ی معرف هنگام ثبت نام: ms2549

شما اگر با صرف چند دقیقه از وقتتان در روز و هفته، بتوانید به روش­های مختلف ۵ نفر را عضو سامانه کنید و نیز از آنها بخواهید که این زنجیره را تداوم بخشند، بعد از ۷ سطح این افراد به رقم چشمگیر ۱۰۰ هزار نفر خواهد رسید که اگر به طور میانگین هر کاربر در ماه ۲ شارژ خریداری کند شما از این طریق به درآمد ۱۰ میلیون تومان در ماه خواهید رسید.

کارت خالی بده موقع تسویه بعد خودت ب کارت اصلی انتقال بده منک ۹ماهه مشغولم خوبه کی شروع کردی؟الان؟

اره روزی چقد در میاری با یه اکانت میشه زد یه یکم بزنی ریپورتمیشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز