2777
2789
عنوان

فالگیر،دعا نویس

182 بازدید | 19 پست

سلام.

ببخشید بنظرتون میشه به فالگیر و دعا نویس اعتماد کرد؟امروز دیگه از سر ناچاری و کلافگی از دست دختر ۲ سالم به یه خانوم زنگ زدم ک فال و حرفاش راجب دایی و زن داییم درست بود و زندگیشون ک تا پای طلاقنامه رفتن و داییم گفت بعداً امضا میکنم تبدیل شد به زندگی لیلی مجنون .

دخترم خیلی بهانه گیره جوری که میگی تمنا پاشو گریه میکنه،بشین گریه میکنه،بخور گریه،نخور گریه ،بریم گریه خلاصه بگم طول روز همش این بچه اشک میریزه ،خالم گفت یه زنگ بهش بزنم ببین چی میگه.

۴۰ تومن پول ریختم براش و یه سری حرفا زد ک بعضیاشون درست بود بعضیشون غلط ،مثلا گفت کنار اسم دخترت به پسر افتاده یا حامله ای یا ب زودی میشی،که نیستم.و ...

گفت دعای ترس میدم ب دخترت ۲۵۰ تومن. که دیگه الکی گریه نکنه .

اینم گفت ک ضرر مالی توراه دارین دخترتم مریض میشه تا چند وقت دیگه ولی خوب میشه.دارم دق میکنم چیکار کنم .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ایشالله ک خوب میشه

زیاد بد به دلت راه نده

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

من لچم پارسال چهارشنبه سوری ترسید دختر عمم دعا نویس معرفی کرد هرکی میبینه گریه میکنه نفسش میره دعاش نه خوب نبود من دویست دادم بجاش براش حرز بگیر بزار تو جیب لباسی نگهداره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

فالگیر نمیدونم ولی بعضی سید ها هستن با دعا و حرز و اینا مینویسن میدن خوبه دعا نیستا

بیشترشون تو مفاتح اینا هس اگ بگردی از اونا میدن 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود