2777
2789

بله قطعااااااااااا

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوالا رو دیدم

بنظرم ۱۰درصدش یچیزی تو مایه های ۶۰_۷۰درصد سالای قبله

حاجی مگه میدون جنگهههه؟

دانش اموزا بیچاره گناه دارن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

https://www.skyroom.online/ch/neginlshkry/zistveb

سلام وقت بخیر

کلاس زیست کنکور امروز (شنبه) ساعت ۵ تا ۶

این کلاس تا انتها کاملا رایگانه

اگر تمایل به حضور در کلاس دارید لطفاً گفتار دوم فصل اول کتاب دهم رو مرور کنید یا به طور روزنامه وار بخونید

این کلاس برای داوطلبان کنکور، بچه های ورودی دهم و یازدهم مناسب هست

لطفاً از کروم وارد شده و گزینه مهمان رو انتخاب کنید

++ این یک تبلیغ نیست، یک قدم برای اجرای عدالت در توزیع علم و برابری شرایط رقابته ++

خب خدا بچه پررو ها رو دوست داره!
واقعا من اختصاصی هام میانگین ۱۵درصد زدم امیدی هست

برای چه رشته ای عزیزم؟

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
خدایی نیم ساعت ۲ تا زدم اونم یکی شانسی

دخترخالم بیچاره خودشو کشت ازبس گریه کرد

گف همش ۴تا زدم

سوالا رو ک دیدم گفتم کولاک کردی

همینم بقیه نزدن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
سوالا رو دیدم بنظرم ۱۰درصدش یچیزی تو مایه های ۶۰_۷۰درصد سالای قبله حاجی مگه میدون جنگهههه؟ دانش ا ...

اره خیلی سخت بود خیلی خدا رو شکر کنکوری ۹۷ بودم😬😬😬😬

2790
2778
2791
2779
2792