2777
2789
عنوان

حالم بده

87 بازدید | 7 پست

بگین چه کنم؟

از زمان ازدواجم نابود شدم یکساله ولی همین یکسال پدرم دراومده اصلا سازش نداریم بحث اصلیم اینه که من افسرده شدم خیلی زیاد دچار وسواس هم شدم اصلا مفید نیستم دوس دارم برم سرکار فعال باشم ولی همش خوابم و کسل.میخوام برم دکتر ولی شوهرم نمیخوام بفهمه چون میره با خانوادش میگه خانوادشم یه اتفاقی که میفته با همه میگن مخصوصا مادرش میره با همه عروسم افسرده اس و قرصی.چجوری بپیچونمش؟ برا دکتر که نفهمه 

خیلی حالم خرابه یکسره اشک میریزم بگین چه کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو باشگاه .. پارک با دوستات وقت بگذروون بروو سینما ..میبینی ک اصلا نیاز ب دکتر هم نداری

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

ب نظرم ب جای دکتر رفتن و برچسب مریضی زدن رو خودت یه چند تا فیلم شاد ببین و آهنگ شاد گوش کن، خونه رو تمیز کن، برو پارک ورزش....خوب میشی، تازه میگی شوهرتو هم دوست داشتی

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.