2777
2789
عنوان

لحن بی ادبانه این کاربر + عکس 💔

753 بازدید | 35 پست

حالا یه عروسی هم رفتم این همه نفرین و فحش لازم بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! متاسفم 💔😓

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

😂😂وای چ بی عصابه حالا اون بگه بیخیال چ احمقانه رفتار کرده

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

اینا جوگیرن خودشون بیس چاری کف خیابون پلاسن نوبت شما میشه میخاد ادا بافرهنگا رو دربیاره گرچه عروسی رفتن واقعا خطرناکه اما حق نداشته اینطوری باهات صحبت کنه

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا از دورهمی ها و عروسی ها و مهمونی رفتن ها فعلا تو کرونا نیاید اینجا بگید دیگه

چهار نفر که داغ کرونا رو چشیدن ممکنه اعصابشون خورد بشه، ترکششون بخوره به شما، اعصاب شما خورد بشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

با دعای گربه سیاه بارون نمیباره 

ولش کن اونو خدا زده

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

وایی😐😐

انشالله به حق علی

همه سالم باشن  و در امان خدا  چه کساییه رعایت میکنن چه کسایی که نمیکنن

منم دوساله هیج جا نرفتم  چتونه؟   چرا تسمه پاره کردین

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

بیخیال باش اینا خودشون بخدا بدترن   من دوساله نه مسافرت رفتم  نه هیچ جشنی   جاریم با اینکه پسرخواهرجوونش   کرونا گرفت و از دنیا رفت   5 بار رفته مسافرت   دیشبم عروسی بوده   چکارش دارم   اون خودشه منم خودم

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

ولشون یکیشون پرید به من سرهیچی  تو تاپیکم هس😂

تو آرزوهام زندگی میکنم و یکی از مهم ترین آرزوهام حل شدن مشکل بابای مهربونمه 😢پس اگه براتون مقدوره یه صلوات برای سلامتی پدرمو و خانوادم بفرستین🙏 چون جز اونا کسیو ندارم بزرگترین ترسم نبودن خانوادمه😔❤

اونم اگ فرهنگ سرش میشد هیچوقت مرگ عزیزان بقیع رو نمیخاست

اینم کسی نی ک با حرفش بخاد اتفاقی بیوفتع 

خدا بالا ننشستع حرف ی عدع ک فقط لفظ فرهنگی میانو گوش بدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

2790
2778
2791
2779
2792