2777
2789
عنوان

دندونام😔

84 بازدید | 7 پست

سه تاشو پر کردم ولی سه تای دیگر خرابه و شکسته بعضیا میگن باید عصب کشی سه و من از عصب کشی خیلی میترسم میگن خیلی درد داره موقع درس کردن و من فوبیا دارم نمیتونم برم درس کنم از طرفی هم دندونام خیلی خراب شدن خیلی میترسم بهم بگه درس نمیشه باید بکشی و ی دندون جلوییمم وسطش زرد شده اونم باید درس کنم نمی‌دونم چیکار کنم خیلی میترسم 

برای خوب شدنم دعا کنید و صلوات بفرستین ممنونم🥲🌹

به ترست غلبه کن...من کلی دندون ترمیم کردم..ترسش آنقدر زیاد نیست که بترسی و آخرش دندونت رو از دست بدی

عصب کشی کردی عزیزم درد داشت؟دردش چطوری بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲تا عصب کشی  و یه روکش نه درد نداشت...یه جراحی عقل که اذیت شدم چون شکست

عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسم میگم موقع عصب کشی اون آمپول رو چند بار می‌بره تو دندون

عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسم میگم موقع عصب کشی اون آمپول رو چند بار می‌بره تو دندون

یادم نیست..یکی دوبار فکر کنم ولی در کل من از آمپول نمی‌ترسم صدای تراش دندون می‌ره رو مخم

نشد که بشه🙃
یادم نیست..یکی دوبار فکر کنم ولی در کل من از آمپول نمی‌ترسم صدای تراش دندون می‌ره رو مخم

منم از اون نمیترسم ولی از آمپول میترسم