2777
2789
شما هم رژیم پسر بودی؟ به غیر از اینها که گفتین چه نکته مهم دیگه ای رعایت کردید؟ ممنونم خانمی🎀

سر بچه اولی چایی کوهی تخم هویج فرنگی و...بود دختر شد.دومی چسبندگی داشتم بدنمم تخمک آزاد نمیکرد من سوم یا پنج مری شدم اول ماه قرصامون تموم شد شب ولنتاین نزدیکی داشتم شب قبلش می خواستم نزدیکی شروع کنیم دعوا کردیم فرداش نزدیکی کردیم دکار گفت اون شب قبل که من به اون مرحله رسیدم باعث شد فرداش تخمک آزاد بشه روز تخمک آزاد میشه راسته

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
سر بچه اولی چایی کوهی تخم هویج فرنگی و...بود دختر شد.دومی چسبندگی داشتم بدنمم تخمک آزاد نمیکرد من سو ...

ممنونم گلم .من شنیدم تخم هویچ برای پسرزایی هستش یعنی من دیگه نخورم.فقط خود روز تخمگذاری اقدام داشتین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلم .من شنیدم تخم هویچ برای پسرزایی هستش یعنی من دیگه نخورم.فقط خود روز تخمگذاری اقدام داشتین ...

بله.ببین من یه ماما بود سحر زیوری رژیم داد دکتر سهربانو سعیدی رفتم بهم لیست داد هنرو رعایت کردم ولی دختر شد ولی واسه سقط دختر که بعد رفتم فقط باردار بشم نمیشدم یه خانم تو اتاق اکمده بود داشت میگفت پسر می خوام دوستش معرفی کرده بود دختر عمم اونجا میرفت سه تا پسر اورده همشون پسر شدن گفت لبنیات اکه کلا حذف کنی معکوس میشه دختر میشه باید یکی دو هفته قبل اقدام قطع بسخ واسه منم همینجوری شد این سری من رژیم رعایت نکردم فقط تاریخ تخمک گذاری ویتامین ا و د آه برنج میریختم تو آب فلفل میرختم میچسبید نوک بدنجا خیلی غذاهام تند بود غذای تند جفتمون میخوردیم شوهرمم قلیون ترک کرد بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بله.ببین من یه ماما بود سحر زیوری رژیم داد دکتر سهربانو سعیدی رفتم بهم لیست داد هنرو رعایت کردم ولی ...

ممنونم خانمی .سوال زیاد دارم ولی دیگه بیشتر ازاین مزاحمت نمی شم .خیلی لطف کردین.