بله نعنا خشک.واسه پسر من بچه دومم مسر شد منو شوهرم یه ورق آ و د خوردیم قطع شد یکی دوهفته بعدش اقدام کردیم لبنیات کلا حذف نکن هروقت روز اقدامت بود دیگه می خواستی شروع کنی یکی دو هفته قبلش قطع کن چون زیادی ویتانین د بیاد پایین دختر میشه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
میشه بگی برای رژیم پسردار شدن چی میخوری منم رفتم از دکتر پرسیدم گفت فقط سردیجات و لبینیات نخور بجاش ...
من فعلا تقریبا خودم و همسرم لبنیات کمتر می خوریم .چند روز اول پریدید تخم گشنیز دم کردم و خودم خوردم .برای صبحانه ارده و شیره انگور می خوریم .چند روز قبل از اقدام می خواهیم جوشانده ریشه کاسنی بخوریم و ....
خیلی ممنونم .ببخشید فقط اولش رو متوجه نشدم شما با همسرتان یه ورق چی خوردین؟؟
ویتامین آ و د با دوز پنجاه هزار هفته ای یه دونه آ رو فقط خودم خوردم ولی د یکی خودم یکی همسرم خوردیم
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم