2777
2789
نعنا خشک دیگه؟

بله نعنا خشک.واسه پسر من بچه دومم مسر شد منو شوهرم یه ورق آ و د خوردیم قطع شد یکی دوهفته بعدش اقدام کردیم لبنیات کلا حذف نکن هروقت روز اقدامت بود دیگه می خواستی شروع کنی یکی دو هفته قبلش قطع کن چون زیادی ویتانین د بیاد پایین دختر میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها دکتر برای عفوتت من شیاف متروتیدازول و پماد کانازول داده هر دوتاش رو هم نوشته هرشب من موندم دوتاشم استفاده کنم یا یک شب درمیون استفاده کنم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بله نعنا خشک.واسه پسر من بچه دومم مسر شد منو شوهرم یه ورق آ و د خوردیم قطع شد یکی دوهفته بعدش اقدام ...

خیلی ممنونم .ببخشید فقط اولش رو متوجه نشدم شما با همسرتان یه ورق چی خوردین؟؟

ممنونم فقط برای من که رژیم پسر دارم مشکلی نداره

میشه بگی برای رژیم پسردار شدن چی میخوری منم رفتم از دکتر پرسیدم گفت فقط سردیجات و لبینیات نخور بجاش گرمی بخور

میشه بگی برای رژیم پسردار شدن چی میخوری منم رفتم از دکتر پرسیدم گفت فقط سردیجات و لبینیات نخور بجاش ...

من فعلا تقریبا خودم و همسرم لبنیات کمتر می خوریم .چند روز اول پریدید تخم گشنیز دم کردم و خودم خوردم .برای صبحانه ارده و شیره انگور می خوریم .چند روز قبل از اقدام می خواهیم جوشانده ریشه کاسنی بخوریم و ....

منم .البته برای رژیم خودم یه چیزهایی رو رعایت کردم دکتر نرفتم

منم خیلی سرچ کردم اما مگه میشه این همه رژیم رو رعایت کرد

خیلی ممنونم .ببخشید فقط اولش رو متوجه نشدم شما با همسرتان یه ورق چی خوردین؟؟

ویتامین آ و د با دوز پنجاه هزار هفته ای یه دونه آ رو فقط خودم خوردم ولی د یکی خودم یکی همسرم خوردیم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ویتامین آ و د با دوز پنجاه هزار هفته ای یه دونه آ رو فقط خودم خوردم ولی د یکی خودم یکی همسرم خوردیم

شما هم رژیم پسر بودی؟ به غیر از اینها که گفتین چه نکته مهم دیگه ای رعایت کردید؟ ممنونم خانمی🎀