چطور به خدا نزدیک بشم احساس میکنم خدا ازم دوره کلا تو زندگیم زیاد از خدا اسمنمیبرم یطوریه واسم نمیدونم چرا انگار جنی شدم جیکارکنم دست و دلم به نماز نمیره اصلا چیکارکنم من خیلی بدی ها کردم و پشیمونم
خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄 𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانمتمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
عزیز دلم خدا کنار ماس این ما هستیم که گاهی دورو گاهی نزدیکیم با خدا حرف بزن مطمئن باش خدای مهربون به حرفات گوش میده و خیلی دوست داره عشق خدا در دل همه هس گلم قران بخون به خدا توکل کن خواسته هاتو بگو ازش تشکر کن یا حق التماس دعا در پناه یگانه رفیق🧡
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
خانم ها من یه ویس دارم درباره خدا خیلی قشنگه چجوری بفرستم
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
خواهش میکنم گلم برات خدارو آرزو میکنم که بهترینه بهترین خدا واقعا همتا نداره برو سمتش خودش هواتو داره♥️