2777
2789
عنوان

نزدیکی به خدا

80 بازدید | 6 پست

چطور به خدا نزدیک بشم احساس میکنم خدا ازم دوره کلا تو زندگیم زیاد از خدا اسم‌نمیبرم یطوریه واسم نمیدونم چرا انگار جنی شدم جیکار‌کنم دست و دلم به نماز نمیره اصلا چیکار‌کنم من خیلی بدی ها کردم و پشیمونم

نماز بخون قران بخون بیشتر دعا کن

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

چهل روز ب خودت بگو 

نماز سر وقت میخونم 

ی دعایی یا زیارتی هر شب بخون ب عبارتی چله بگیر 

توی بحثی ک غیبت و دروغ هست شرکت نکن 

کم کم با خدا ارتباط برقرار می‌کنی و دیگه هیچ وقت جدا نمیشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم خدا کنار ماس این ما هستیم که گاهی دورو گاهی نزدیکیم با خدا حرف بزن مطمئن باش خدای مهربون  به حرفات گوش میده و خیلی دوست داره عشق خدا در دل همه هس گلم قران بخون به خدا توکل کن خواسته هاتو بگو ازش تشکر کن یا حق التماس دعا در پناه یگانه رفیق🧡

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

خانم ها من یه ویس دارم درباره خدا خیلی قشنگه چجوری بفرستم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
مرسی ازت 💚

خواهش میکنم گلم برات خدارو آرزو میکنم که بهترینه بهترین خدا واقعا همتا نداره برو سمتش خودش هواتو داره♥️