2777
2789

هاله داره حله دیگه ،مبارکه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
اسی  اولین بار هاله انداخت چند روز به پریودیت بود؟؟؟

اره عزیزم 

تو تاپیک قبلی عکسش هست

من همیشه دو روز بعد ک دوفاستون و قطع میکردم پریود میشدم دوره هام ۲۷روزه بود اما خرداد یه هفته عقب افتاد الان اگه بخوام از دوفاستون حساب کنم ۴روزه ک عقب انداختم اگه نسبت به ماه قبلم باشه ک فردا موعدمه

اره عزیزم  تو تاپیک قبلی عکسش هست من همیشه دو روز بعد ک دوفاستون و قطع میکردم پریود میشدم دور ...

مبارکه عزیز دلم من ۴ روز مونده زدم منفی بود نمیدونم حس میکنم از بس هندونه میخورم ادرار رقیقه و خیلی روشن معلوم نمیشه

مبارکه عزیز دلم من ۴ روز مونده زدم منفی بود نمیدونم حس میکنم از بس هندونه میخورم ادرار رقیقه و خیلی ...

نگران نباشه انشالله ک بارداری،بزار روز موعدت بزن

من رفتم ازمایش پرولاکتین دادم بالا بود شک کردم ک بی بی زدم

2790
2778
2791
2779
2792