2777
2789
عنوان

کار

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهارت های اولیه کامپیوتر 

اها الان سرچ کردم دیدم سطح ساده بلدم ولی پیشرفته نه درگیر کنکور بودم  ممنونم از راهنمایی تون دوست عزیز❤ از مواردی ک خودتون بالا گفتید ب نظرتون شروعس با کدوم باشه؟

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
فعلا همین مهارت کامپیوتر 

ممنونم راستش مهارت مهمه ولی فکر اینم ی پولی در بیارم تا بخوام برم دانشگاه الویتم اینه فعلا نجات پیدا کنم بازم ممنونم از راهنمایی تون ب نتیجه رسیدم دعا میکنم براتون😀❤

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤

لطفا با تمام دقت بخوانید

یه شارژ ‌۵۰۰۰ هزار تومنی، پای من و شما ۵۴۵۰ تومان می افته این ۹ درصد که 450 تومانه، واریز به سامانه ی مالیات و سود برای عاملین فروش میشه...

برای اینکه متوجه سود بشی، برنامه آپ رو مثال میزنم که تو رسانه های ملی میلیاردی تبلیغ میکنه، پس فکرش رو بکنید که چقدر درآمد کسب میکنه که انقدر هزینه برای تبلیغ میکنه؛ خب من و شما چطور میتونیم از شارژ به درآمد برسیم !؟

یه برنامه بنام ۷۰۳۰ هست که جدیدا بچه های دانشگاه شریف ساختنش و شعارش اینه ۷۰ درصد برای مشتری و ۳۰ درصد برای اپلیکیشن و در کنار شارژ کردن گوشیتون و پرداخت قبوض آب و برق و گاز و موبایل و کارت به کارت کردن و... میتونید درآمد داشته باشید!

به این نحوه که خودتون گوشیتون رو شارژ ۵۰۰۰ تومانی می کنید یا قبض پرداخت میکنید و ۷۰ درصد از سود خودش رو با شما تقسیم میکنه و به خودتون بر میگردونه.

آمار تراکنش ماهیانه برای خرید شارژ ۱۵۰ میلیارد تومان میباشد، در واقع بچه های دانشگاه شریف تصمیم گرفتن بجای پرداخت میلیاردی به رسانه ملی جهت تبلیغ برنامه ۷۰۳۰ این پول رو به مردم بدن و مردم براشون تبلیغ کنن و پورسانت مادام العمر دریافت کنن.

شما با معرفی برنامه به دیگران از طریق شناسه خودتون با هر خرید دوستانتون با توجه به سطح آنها شما درآمد کسب خواهید کرد. (سطح یک افرادی هستند که شما مستقیما معرفی کردین و سطح دو اونایی هستن که مستقیما از طریق سطح یک دعوت شده اند و تا 7 سطح شما سود از خرید اون ها به دست میارید)

با توجه به صحبت هایی که شد لب کلام اینه که، اگر شما ۱۰ نفر از اطرافیانتون رو با این برنامه (کد معرف خودتون) معرفی کنید، و اگر هر کدوم از اونا این کارو انجام بدن و تا ۷ سطح این اتفاق بیفته؛ هر کدوم یه شارژ ۵۰۰۰ تومان در ماه تهیه کنن شما میتونین به درآمد خوبی در ماه برسید.

تازه جالبه بدونید که این رقم برای یکبار خرید شارژ ۵۰۰۰ تومانه که این خرید برای افراد متفاوته و چندین بار ممکنه در ماه خرید کنن. به اینم فکر کن که اگه خرید شارژ بیشتر بشه این درآمد بیشتر میشه.

از لینک زیر میتونید برنامه رو نصب کنید:

https://landing.7o3o.ir?referId=ms2549

اگر هم از کافه بازار دانلود میکنید، کد معرف رو ms2549  وارد کنید.