2789
عنوان

عمل بینی

374 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها خواهرم ۲۰‌روزه که بینیشو عمل کرده و از دکترش طبیعی خواسته اما الان می گه حس می کنم قوس دار شده و سربالا

من گفتم باید مدتی صبر کنه تا درست بشه اما خیلی بی تابی می کنه، شماهایی که بینی عمل کردید یا درباره اش شنیدیو؟قوس بینی بهتر نمی شه؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
بله بعد از شش ماه قوسش درست میشه

یعنی از شدت سربالا بودنش کاسته می شه درسته؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که بعد عملم یک عالمه گریه کردم چرا اینقدر قوسش زیاده ولی بعد از شش ماه که گذشت خیلی خیلی زیبا و ر ...

شما طبیعی می خواستید و طبیعی شد؟

این خیلی قشنگ و طبیعی عمل کرده

دماغ منم طبیعی عمل کرده مثل این شده

ولی پشیمونم سرعملم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
چرا

صورتم‌مثل قبل نیست

کلن‌عوض شدم‌پشیمونم دماغ قبلی بهتربود

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
من نیمه فانتزی خواستم طبیعی شده.اره نوکش پایین میاد تا چند ماه دیگه و فرمش طبیعی میشه

آره خواهر منم طبیعی می خواست می گه انگار نیمه فانتزی شده