2777
2789
عنوان

برگ سنا

1061 بازدید | 21 پست

بچه ها دخترم تا یبوست میگیره برگ سنا میخوره براش ضرر نداره دوروزه شکمش کار نکرده رفته سراغ برگ سنا چیکار کنم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مضره مصرف زیادش چون ملین نیست

هر ماه یه با ر یا دو بار دم میکنه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
اصصصصصلا خوب نیست

هر ماه یهک یا دو بار میخوره ۸ ماه که میخوره یعنی الان روده هاش تنبل شده😭😭😭

هر ماه یه با ر یا دو بار دم میکنه

گلم پیج حکیم زمانی رو تو اینستا نگاه کن برای درمان دائمی یبوست چند تا راهکار داده،احتمال زیاد طبع معدش سرده

به جای برگ سنا از اون دارو گیاهیا مصرف کنه عالیه بعد از چند ماا خوب میشه

توی دوره درمانش هم هر وقت یبوست داشت بهتره یه دونه قرص بیزاکودیل بخوره البته به شدت مسهله

خاکشیر با آب داغ صبح و شب بخوره

اول صبح هم آب جوش و آبلیمو بخوره

قیصی هم خیلی خوبه

انجیر خشک هر شب بزار توی آب جوش تا فردا صبح بمونه هم آبشو مصرف کنا هم انجیرا رو

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
گلم پیج حکیم زمانی رو تو اینستا نگاه کن برای درمان دائمی یبوست چند تا راهکار داده،احتمال زیاد طبع مع ...

انجیر خشک تو این گرونی مگه میشه خرید

هر ماه یهک یا دو بار میخوره ۸ ماه که میخوره یعنی الان روده هاش تنبل شده😭😭😭

نگران نباش گلم

مصرف مداوم و روزانه ضرر داره

دستور حکیم زمانی رو انجام بده انشاالله مشکل یبوستش کامل رفع میشه

خاکشیر هم برای تقویت روده س،بهش بده بخوره برای رفع تنبلی روده عالیه

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
گلم پیج حکیم زمانی رو تو اینستا نگاه کن برای درمان دائمی یبوست چند تا راهکار داده،احتمال زیاد طبع مع ...

من اینستا ندارم

نگران نباش گلم مصرف مداوم و روزانه ضرر داره دستور حکیم زمانی رو انجام بده انشاالله مشکل یبوستش کام ...

الان یعنی روده هاش تنبل نشده