سلام یک اقایی به صورت سنتی خواستگاری من امدن و بعد مدتی بله برون کردیم و قرار شد چند ماه با هم آشنا بشیم و بعد عقد کنیم که متاسفانه بنا به دلایل متعددی و بیشتر لج و لجبازی بهم خورد الان پشیمونم و خیلی دوست دارم برگرده و این اقا با این که چند ماه از بهم خوردن بله برون گذشته ولی استاتوس های واتس اپ من چک می کنه یک بنده خدایی گفت گه تو استاتوس یک عکسی بزار انگار خواستگار داری که اگه تو رو بخواد از ترس این که ازدواج کنی دوباره برگرده من هم عکس یک سبد گل رز گذاشتم( من گل رز خیلی دوست دارم و این موضوع خواستگار قبلی ام می دونه ) و زیرش علامت تشکر و دو تا گل رز گذاشتم گذاشتم انگار کسی برام خریده و دارم ازش تشکر می کنم به نظرتون کار درستی کردم یا بدتر با دیدنش ممکن فکر کنم ازواج کردم و کار از کار گذشته و دیگه حتی استاتوسم چک هم نکنه و بزاره بره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه بداخلاق وکیل اومد خواستگاریم جلسه سوم تو اتاق حرف میزدیم که گفت من شمارو پسندیدم ولی چون بار دوممه که میخوام ازدواج کنم میخوام صادقانه جلو بیام من اعصاب درستی ندارم و منم راحت ردش کردم الان روزی هزار بار خداروشکر میکنم که اون نشد در حالی که هم قیافه داشت هم پولدار بود خودش و مامانش
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
اصلا اون چرا باید بگه خواستگار نداشتی ؟ واقعا یه کم رو اخلاق طرف نگاه کنید زندگی پراز امکانات ولی بدون اخلاق هیچ لذتی نداره قیافه هم عادی میشه انقدر زنای خوشگل و مرد هیکلی هستن که طلاق میگیرن
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
بچه ها به نظرتون یک استاتوس دیگه بزارم و بنویسم ممنون از همه همکاران به خاطر این گل زیبا و من به شما ...
تو اصلا انتقاد پذیر نیستی و بهتر بود تاپیک نزنی