2777
2789
عنوان

بله برون به هم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 79 پست
خب چی کار کنم چطوری اشتباهم جبران کنم یک استاتوس دیگه بزارم مثلا از همکارام تشکر کنم به خاطر این که ...

ول کن اصلا هیچی نذار، اونی که بخواد بیاد با این چیزا کاری نداره 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بداخلاق وکیل اومد خواستگاریم جلسه سوم تو اتاق حرف میزدیم که گفت من شمارو پسندیدم ولی چون بار دوممه که میخوام ازدواج کنم میخوام صادقانه جلو بیام من اعصاب درستی ندارم و منم راحت ردش کردم الان روزی هزار بار خداروشکر میکنم که اون نشد در حالی که هم قیافه داشت هم پولدار بود خودش و مامانش 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
درسته ک دوسش داره  ولی با گذاشتن استاتوس عشقم برگرد  فقط خودشو خار میکنه

اگ‌ عشق واقعی و محکم باشه و سطحی نباشه.خار شدن معنی نداره..

نگفتم بنویس عشم برگرد ک..گفتم بنویس هیچکس جای تو رو تو قلبم نمیگیره.واقعیت هم هست.واقعن دوستش داره.برا رسیدن بهش ی حرکتی تلاشی بکنه.

یه بداخلاق وکیل اومد خواستگاریم جلسه سوم تو اتاق حرف میزدیم که گفت من شمارو پسندیدم ولی چون بار دومم ...

ایول ب صداقت👌👏👏

اگ همه هم دختر هم پسر این صداقت داشتن.الان دادگاها پر از طلاق نبود.😑

اصلا اون چرا باید بگه خواستگار نداشتی ؟ واقعا یه کم رو اخلاق طرف نگاه کنید زندگی پراز امکانات ولی بدون اخلاق هیچ لذتی نداره قیافه هم عادی میشه انقدر زنای خوشگل و مرد هیکلی هستن که طلاق میگیرن

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
اصلا اون چرا باید بگه خواستگار نداشتی ؟ واقعا یه کم رو اخلاق طرف نگاه کنید زندگی پراز امکانات ولی بد ...

همین طوری به شوخی گفت منم حرصم در اومد گفتم همین الان هم خواستگار دارم

اگ‌ عشق واقعی و محکم باشه و سطحی نباشه.خار شدن معنی نداره.. نگفتم بنویس عشم برگرد ک..گفتم بنویس هیچ ...

خب اسی دوستش داره ولی طرف همچین نه بنابر این فایده نداره 

اگ هردو طرف عاشق هم باشن  این جمله به درد میخوره وگرنه نه

👫👩‍❤️‍👨🤰👣💛

بچه ها به نظرتون یک استاتوس دیگه بزارم و بنویسم ممنون از همه همکاران به خاطر این گل زیبا و من به شما ...

تو اصلا انتقاد پذیر نیستی و بهتر بود تاپیک نزنی