2777
2789
عنوان

نمیدونم حرفم درست بود یا نه

118 بازدید | 8 پست

به کمکتون احتیاج دارم دوستان ببینین حرفم بد بود یا نه؟

من قبلنا هفته ای یه بار به مادرشوهرم زنگ میزدم ولی وقتی دیدم ایشون زنگ نمیزنه و فقط رابطمون یه طرفس منم زنگ زدنمو کمترش کردم

مثلا دو هفته ای یه بار،هر دفعه هم که زنگ میزنم میگه چه عجب،پیدات نیس😐درصورتیکه فقط من زنگ میزنم ایشون اصلا

جالبه هر روز با شوهرم در ارتباطه،و با هم صحبت تلفنی دارن،

با من صحبت نمیکنه،البته ما با هم مشکلی نداریم

امروز بعد ۱۰ روز بهش زنگ زدم گفت پیدات نیس منم گفتم والا به آقا مجید (شوهرم)میگم به مامان تماس تصویری رگیریم میگن صب صحبت کردیم،منم دیگه خودم زنگ زدم الان حالتونو بپرسم

خلاصه گمونم ناراحت شد زودی قط کرد،در حد ۲ دقیقه

حالا عذاب وجدان گرفتم یعنی بد گفتم بهش که بهش برخورد

نه اصلا بد نگفتی

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 

با اجازه استاتر

سلام به همه دوستان امروز اولین سالگرد پدرم هست لطفا یه فاتحه براش بخونین (خدمتعلی صفدری) 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان