من معمولا قبل چند روز قبل پریودی همیشه این علائم رو دارم. حالا انشالله شما باردار باشین
لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
من قبل پریود وقتایی که تو اقدام نبودم روانی بهم میریختم ولی الان ضعف بدن دارن
انشالله که باردار باشی عزیزم حالا یکی ۲ هفته صبر کن دوباره بیبی چک بزن
لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
علائمی که گفتی همش میتونه نشونه حاملگی باشه ولی با توجه به طول دوره ت زود زدی. یکی دو روز بعد تاخیرت بزن
منم روز 29 پریودم. باید امروز پری جان بیاد ولی هنوز خبری نیست. منم درد زیر شکم دارم همش میگم الانه بیاد.
راستی خستگی هم چند روز پیش داشتم الان ندارم.
خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
نشون میده عزیزم ولی فعلا صبر کن چند روز بعد از تاخیر پریودت آزمایش بده. واست دعا کردم عزیزم انشالله خدا یه نی نی ناز و خوشگل بهت بده
من دقیقا سه روز بعد از تخمک گذاری خیلی زیر دلم لگنم و کشاله رانم درد میکرد ولی چند روز که گذشت خوب ش ...
انشالله که بارداری. یه کم صبر کن دوباره بزن. اگه عجله داری برو آزمایش خون بده
خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
فدااات عزیزم انشالله شما هم بهترین اتفاقا برات بیوفته
مرسی عزیزم 😘