2777
2789
29 خرداد بی بی چک مثبت شده؟ 

بله فقط دکترم احتمال میده تو روزای اخر لقاح صورت گرفته باید صبر کنم تو تبریز دکتر طاهری و دکتر خرمی دارم میرم امروز میخوام از دکتر دانایی وقت بگیرم البته اگه بتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سونو نشون نمیده

اگه ساگ بارداریت تشکیل نشده باشه حامله نیستی عزیزم احتمال خارج از رحمی باشه یه متخصص خوب برو اگه 23اردیبهشت آخرین پریود باشه الان تقریبا20روز عقب انداختی که اگه حامله بودی ساک بارداری صددرصد تشکیل شده بود و سونو نشون میداد

اگه ساگ بارداریت تشکیل نشده باشه حامله نیستی عزیزم احتمال خارج از رحمی باشه یه متخصص خوب برو اگه 23ا ...

دکترا میگن چون بتا در حال افزایش هست نمیتونیم دارو بدیم و یا ساکشن و یا کورتاژ کنیم 

متاسفانه هیچی فقط بتا مثبته دکترا هم تو شوکن

خیره ان شاءالله 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بله فقط دکترم احتمال میده تو روزای اخر لقاح صورت گرفته باید صبر کنم تو تبریز دکتر طاهری و دکتر خرمی ...

آره ممکنه لقاح دیرتر صورت گرفته باشه . بیخیال باش عزیزم بسپر به خدا

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
آره ممکنه لقاح دیرتر صورت گرفته باشه . بیخیال باش عزیزم بسپر به خدا

من 4 ساله ازدواج کردم دوبار iui و دو بار ivf  کردم اینو طبیعی باردار شدم و نمیدونم و دقیقا دو روز قبل تولد امام رضا متوجه شدم که گفتیم خدا عیدی بهم داده

بله 23 اردیبهشت اولین روز پریودم بود الانم درد خفیفی طرف چپم دارم 

23 خرداد باید میشدی و نشدی پس. صبر کن درد خودش نشونه بارداریه سونو زیاد نرو وایسا ده روز دیگه برو شاید ساک بارداریت تشکیل شد اونجوری الان دوهفتس عقب انداختی منم شیش روز بود عقب انداخته بودم رفتم گفتن بتا371هستش ده روز بهدش ساک بارداریم تشکیل شد وایسا همون ده روز دیگه برو سونو. منم درد شدیدی طرف راستم داشتم که الانم نینیم کلا طرف راستمه نگران نباش انشالله تا ده روز تشکیل میشه

من 4 ساله ازدواج کردم دوبار iui و دو بار ivf  کردم اینو طبیعی باردار شدم و نمیدونم و دقیقا دو ر ...

ان شاءالله امام رضا ناامیدت نمیکنه 

توکل به خدا