2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدودا ۵۰‌ بود، تازه فردا موعدمه

مبارکه بسلامتی و دل خوش

خیلی زود رفتی منم دو روز مونده به موعدم دقیقا بی بی ایم این شکلی بود فردای موعدم رفتم بتام 140 بود که گفت دوباره 48 ساعت بعد تکرار کنم که خدا رو شکر دو و نیم برابر شده بود

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
مبارکه بسلامتی و دل خوش خیلی زود رفتی منم دو روز مونده به موعدم دقیقا بی بی ایم این شکلی بود فردای ...

من دیگه آزمو تکرار نکردم فقط هر روز دارم بیبی میزنم که مطمئن شم داره پر رنگ تر میشه هر روز خداروشکر

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  
من دیگه آزمو تکرار نکردم فقط هر روز دارم بیبی میزنم که مطمئن شم داره پر رنگ تر میشه هر روز خداروشکر

خدا رو شکر 

منم همین کار رو کردم بی بی ام پررنگتر شد رفتم پیش دکترم گفت باید آز رو تکرار کنی ما به بی بی اعتماد نداریم وای یه استرسی گرفتم اون دو ساعت که خدا داند و بس   ولی خدا رو شکر 2.7 برابر شده بود که دکترم گفت اوکیه

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
خدا رو شکر  منم همین کار رو کردم بی بی ام پررنگتر شد رفتم پیش دکترم گفت باید آز رو تکرار کنی م ...

خدارو شکر، من از دیروز داشتم با یه مارک بیبی چک دیگه انجام میدادم پر رنگتر نبود ترسیدم، امروز رفتم بعد ۴ روز آز دادم ۳۶۰ شده ☺️

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  
خدارو شکر، من از دیروز داشتم با یه مارک بیبی چک دیگه انجام میدادم پر رنگتر نبود ترسیدم، امروز رفتم ب ...

به به بسلامتی 

انشالله دوران راحتی داشته باشیم

صحیح و سلامت فندوق هامون رو بغل کنیم