2777
2789
عزیزم برو عطاری بگو سم مو بدین. ۷،۸ قطره سم مورو بریز تو یک پیاله و دوتا فس الکل هم بزن تو پیاله بعد ...

ممنونم گلم الکل ضدعفونی کننده منظورته؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
من یبار دخترم از پیش دبستانی گرفت مردیم باور کن تا رفت اول که بردمش دکتر یکی دوتا شامپو داد یه محلول ...

لعنتی خیلی زیاد شده بخدا اعصاب آدم رو میریزه بهم اسم محلوله چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها راستی فراموش کردم بگم اون محلول و شامپو رو از داروخونه گرفتم برو داروخونه بگو انواع مدلها دارن

میدونم قبلا گرفته بودم ۷ سال پیش دوباره امسال نمیدونم چی شد اومده تو سرم بخدا 

آها راستی فراموش کردم بگم اون محلول و شامپو رو از داروخونه گرفتم برو داروخونه بگو انواع مدلها دارن

گرفتم اون موقع موهام خیلی میریخت

عزیزم برو عطاری بگو سم مو بدین. ۷،۸ قطره سم مورو بریز تو یک پیاله و دوتا فس الکل هم بزن تو پیاله بعد ...

این سم مو برا شپشه؟

لعنتی خیلی زیاد شده بخدا اعصاب آدم رو میریزه بهم اسم محلوله چیه؟

اسمش اصلا یادم نیست 

ولی یادمه اون موقع ها بهم توصیه می کردن رو غن نباتی بذار رو موهات یک روز بمونه یا اسفند آب کن بذار و سرکه و اینچیزا

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
میدونم قبلا گرفته بودم ۷ سال پیش دوباره امسال نمیدونم چی شد اومده تو سرم بخدا 

دور و برتون بچه ای که بالاخص پیش دبستانی چون هیچی هم سرشون نمی کنن داشته باشید منتقل میشه بهتون

دور و برتون بچه ای که بالاخص پیش دبستانی چون هیچی هم سرشون نمی کنن داشته باشید منتقل میشه بهتون

نه من داداشمه اونم از خونه بیرون درنمیاد

نه من داداشمه اونم از خونه بیرون درنمیاد

ای بابا شده دیگه برو همین محلول و بگیر یادمه تو بروشورش نوشته بود کامل شپش و تخمش رو می پوشونه و هوا بهشون نمی رسه که باعث میشه بمیرن 

شاید برای همینم یسریا روغن نباتی پیشنهاد میدادن