2777
2789
از داروخانه شامپو برا شپش بگیر.من هم گرفتم ده ردزه خوب شدم هر روز میرفتم حموم 

منم الان هرروز میرم حموم سشوار میکشم باید برم شامپو شو بخرم نمیدونم از کجا اومده بخدا تمام بدنم میخاره

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا مهر پارسال افتاد تا آخرای ماه پیش

حتما درمان نکردی .من سرمو با وازلین چرب کردم بعد چند ساعت سرمو با شونه ریز شونه کردم شنیدم خوبه تخم شپش نرم میشن با شونه کردن درمیان.هر جه ک فکرشو بکنی زدم یعنی تو ده روز پوست سرم داغون شد تا خوب شدم.

حتما درمان نکردی .من سرمو با وازلین چرب کردم بعد چند ساعت سرمو با شونه ریز شونه کردم شنیدم خوبه تخم ...

ای خدا خیرت بده.من رنگ میزاشتم یه مدت خوب بودم بیشتر سر دخترم بود.پسرم.کچل کردیم کلی شامپوی مختلف گرفتم تو این مدت زدم.شانه ریز ....نرفت تا این قطره رو گرفتم ۱شبه رفت.همش اون خانمی که تو این سایت گفت بخر رو دعا میکنم.چند قطره ریختم تو سرمون از فردا نبودن

نمیره لعنتی حنا گذاشتم الان باز زنده شدن باز باید رختختواب بشورم

خب شپش اگه از تو تخم دربیاد اونم دوباره تخم میزاره دوباره زیاد میشن تو سرت .قطره شو گیر بیار بزن یک بار ک بزتی دیگه ریشه کن میشن.من خیلی پوست سرمو داغون کردم بس ک همه چی تو سرم زدم حتی سشوار داغ میگرفتم رو سرم .پوست سرم خشکی گرفته همش میخاره 

عزیزم برو عطاری بگو سم مو بدین. ۷،۸ قطره سم مورو بریز تو یک پیاله و دوتا فس الکل هم بزن تو پیاله بعدم خوب بمال ب پوست سرت، قطره قیمتش الان ۹،۱۰ تومن نهایتش هست.خیلی عالیه. وقتی ک افتابع برو جلو افتاب این قطره بزن بعدم موهاتو شونه کن ک خوب قطره ب همه جا سرت پخش بشه، بعد از نیم ساعت یدون هیچ شامپویی با اب خالی بشور سرتو. شپشا از افتاب فرارین اگ تونستی بعد از شستن هم ی دور شونه کن موهاتو،اگ ازاین شونه ها چوبی داری عالیه، قبل از اینکارا هم اول ی پارچه پهن کن بغد شونه کن ک هرچی باشه بریزه روی پارچه

من یبار دخترم از پیش دبستانی گرفت مردیم باور کن تا رفت اول که بردمش دکتر یکی دوتا شامپو داد یه محلولی هم داد که باید 24 ساعت میذاشتی رو موهات می موند چهار تا 7 روز بعد دوباره باید تکرارش می کردی

دیگه همزمان با استفاده از محلول و شامپو شروع کردم به خونه تکونی تمام لباس و ملحفه و رو بالشتی و اینا رو انداختم ماشین با دمای بالا شستم و بعد همشون و اتو کردم 

فرشا رو دادم قالیشویی یعنی مردیم ولی همون بار اول با شامپو محلول رفت برا احتیاط 4 روز بعدم دوباره زدیم 

دیگه بعد از اون دخترم برای پیش دبستانی و مدرسش یه محلول ضد شپش بود میزدم رو موهاشو لباساش بعد می رفت

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم