2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

297 بازدید | 21 پست

سلام دوستان بامعرفتم

دوستان این نظر منه

از کسانی که واکسن زدن حداقل ۱۴ روز دور باشین. اینا شدیدا ناقل بیماری هستن...

ما تو روستا زندگی میکنیم . از وقتی کرونا شروع شده تا حدود یکی دوماه پیش شاید ۷،۸ نفر کرونا گرفته بودن. به حدی  همه راحت بودن که اکثرا بدون ماسک بودیم.مهمونیا و مراسما رو حذف نکرده بودیم.اما از وقتی افراد مسن واکسن زدن. علاوه بر خودشون دیگران هم مبتلا کردن . پریروز دکتر روستامون میگفت امار کرونا تو روستا خیلی بالا رفته.زنگ خطر برای روستاس.😔 تو گروهاتون اطلاع رسانی کنین و بگین یا واکسن نزنن یا اگه فردی واکسن زد برای پیشگیری ۱۴ روز ازش دور باشین..

🙁

💞زندگی کتابی است پر ماجرا هیچگاه آن را بخاطر یک ورقش دور ننداز. .. 🙂💞🌈.                                    🦋قلمت را بردار.... بنویس ازهمه ی خوبی ها......زندگی..  عشق... امید... وهرآنچه بر روی زمین زیباست!!!  گل مریم... 💐🏵️  گل رز🌹🥀...                روی 📃بنویس✏️زندگی با همه‌ی تلخی هایش زیباست😍💞💫.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر و خواهرم واکسن زدن از ما دور نبودن در رفت وامد بودیم مشکلی نداره عزیزم 

دز دومش بخاطر اینکه تعدادویروسای ضعیف شدش خیلی بیشتره خیلیا رو مریص کرده

من وظیفم بودم اطلاع رسانی کنم‌ .. هر که خودشو دوس داره رعایت کنه😊

دز دومش بخاطر اینکه تعدادویروسای ضعیف شدش خیلی بیشتره خیلیا رو مریص کرده من وظیفم بودم اطلاع رسا ...

واکسن نزنید توصیه بدی بود 

ولی اینکه تا دو هفته همچنان باید رعایت بشه و ماسک و فاصله .... که خب از اول هم قرار بر همین بود 

واکسن نزنید توصیه بدی بود  ولی اینکه تا دو هفته همچنان باید رعایت بشه و ماسک و فاصله .... که خ ...

خب باشه .قبول ولی تو گروهاتون بگین برای پیشگیری از اینا که واکسن زدن فاصله بگیرین 😥 

خب باشه .قبول ولی تو گروهاتون بگین برای پیشگیری از اینا که واکسن زدن فاصله بگیرین 😥 

آره واقعا مهمه هم واسه کسی که واکسن زده و هم واسه اطرافیان 

خیلی مهمه 

از اول سفارش کردن

ولی آخه مگه از اول کسی به توصیه های کرونا گوش کرد که به این گوش کنه .... نمی‌بینی وضعیت رو ... همه مهمونی و دور همی و معاشرت و ....

آره واقعا مهمه هم واسه کسی که واکسن زده و هم واسه اطرافیان  خیلی مهمه  از اول سفارش کردن ...

فعلا که تو روستای ما همه ترسیدن...😥 هفته ی پیش پسره از باباش کرونا گرفت الانم بیمارستانه. رگ قلبش پاره شده...