2777
2789
عنوان

یکی تو دلمه💓

264 بازدید | 17 پست

یعنی خدا تو دلم انداخته که درآینده باهاش ازدواج میکنم این حس همیشه میاد سراغم می خوام به این حس احترام بزارم و می خوام سرنوشتمو  بسپارم بخدابرام دعاکنید

لطفا برایه خوشبختی همه ی جونا یه صلوات بفرستید آمین

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فرق داره باهمه جونمم واسش بدم بارم حیلی کمه

حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جان یارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛
مثل حس من ك ختم به ازدواج شد 😁😁😁😁😁

اون فردی که باهاش ازدواج کردی وقتی اون حس رو داشتی نمیدونس 

بعد فامیل بود یا نه به خانوادتون نزدیک بود یا نه 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگزنخورد اب زمینی که بلند است
قابل كفتن نيست يه حس شيريني بود ك با هربار ديدنش يا فكر كردن بهش شيرينتر ميشد ميدونستم ماله منه اخرش ...

عی من به حسی به یه نفر دارم بیشتر میبینمش استرس مگیرمت که نکنه  یکی دیگه رو بگیره

اینم بگم‌از اینکه این حسو نسبت بهش دارم حالم خیلی بده خوشم نمیاد اینجوری کسی رو دوس داشته باشم 

دست خودم نیست این حس وگرنه که نمیزاشتم اینجوری بشه

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگزنخورد اب زمینی که بلند است
اون فردی که باهاش ازدواج کردی وقتی اون حس رو داشتی نمیدونس  بعد فامیل بود یا نه به خانوادتون ن ...

نه خودش اصلا خبر نداشت اينقد مغرور و اخمو بود ك حد نداشت 

دوست خانواده ايي بود 

میشه واسه ازدواج منم دعا کنید

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀