2821
2789
عنوان

دردو دل دارم

291 بازدید | 6 پست

سلام من اولین باره که تاپیک میزنم دلم میخواست اولین تاپیکم خوب و پراز انرژی مثبت باشه اما... نشد. 

درست 8ماهه بارداربودم سر بچه دومم دیماه 99که متوجه رابطه همسرم با یه خانومی شدم البته یه چیزایی بو برده بودم مثل اینکه گوشیش مدام دستش بوذ و تو فکر رفتنشو اینا... 

یه روز که سرکار رفته بود اومد خونه و گوشیشو زد به شارژو سریع رفت گفت من میام گوشیمو میبرم شارژ شد عجله دارم رفتم بعد10دقیقه گوشیشو نگاه کردم که شترژ شده یانه؟! شیطون گولم زد (اینو بگم که شبا که میخوابید گوشیش رو حالت پرواز بود اون روزم که گوشیشو زد به شارژ رو حالت پرواز بود) رفتم یه سر توی پیاماش با چیزی که دیدم آب یخ ریخته شد روم..... 

عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️.                  اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین).     تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️.                  السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷

درخواست رابطه از یه خانومی کرده بود. 

درست متنش جلوی چشمامه. 

گفته بود سلام. 

مژی میتونم ازت یه خواهشی بکنم؟ 

میتونیم باهم رابطه داشته باشیم؟ 

خانومه با تعجب گفته بود رابطه؟؟؟؟ 

چرا با خانومت نداری؟؟ 

همسرم گفته بود بارداره قلمبهههههه! 

طرف گفته بود خب اگه مشکلی نداشته باشه میتونی که رابطه داشته باشید!؟ 

شوهرم گفته بود من نمیتونم داشته باشم باهاش دارم چل میشم 1ساله رابطه نداریم(درصورتی که 5 ماه بود رابطه نداشتیم) 

بعد اون خانومه گفته بود چی راجع به من فکر کردی که من هرجاییم که اگه نیاز داشتی بیای سراغ من شوهرم گفته بود نبخدا من غلط بکنم. خلاصه اینکه اون خدافظی کرده بود و قبول نکرده بود. 

اما..... 

عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️.                  اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین).     تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️.                  السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما.... 

توی تماسهاشو که نگاه کردم دیدم که بعلهههه با همون خانوم مژی به قول خودشون ده دقیقه صحبت کردن. 

نمیدونستم چکار کنم به کی بگم هیچی به ذهنم میرسید یدفعه کلی حس بهم منتقل شد استرس. ترس. ناراحتی. بی اعتمادی... 

بعد رفتم تو وسیلهاشو نگاه کردم چیزی که نباید میدیدمو دیدم😭😭😭😭😭😭😭

ک ا ن د وم. لیدوکائین. 

دنیا رو سرم خراب شد بااین چیزی که من دیدم دیگه صد در صد مطمئن شدم که رابطه داشته. 

تا شب که بخواد بیاد همش گریه میکردم نمیدونستم چکار کنم 

2824
2823
2791
2779
2792