2821
2789

کلشو زرد کن تا یک دست بشه

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

گچ کاری کردی رو دیوار و تموم شده خب دوباره باید گچ بزنی روش احتمالا و بعدش کامل خشک بشه که رنگش عوض نشه

تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین معمولا زرد شدن گچ چند تا علت داره.اول زیر کاریت خوب نبوده یعنی خونه ات بفهمی نفهمی نم داشته بعد زیر کاریش هم گند زده روش کچ کشیدی الان خودشو نشون داده. علت بعدی مخلوط نکردن درست کچ هست یعنی نسبت کچ به آب مناسب نباشه نم گچ گرفته نمیشه بعد از خشک شدن زرد میشه.اینارو بررسی کن و متاسفانه چاره نداره .یعنی باید اول زیر کاری تو محکم کنی بعد کارتو اصولی انجام بدی

اینم بگم اگه اصباح نکنی وفکر کنی روی گچ با کاغذ دیواری پوشیده میشه.اشتباه میکنی چون نم موجود درودیوار به مرور حتی بعد از دوسال چسب رو ول میکنه و کاغذ دیواری ها خود به خود آویزان میشن.