2777
2789
عنوان

علائم پریودی

66 بازدید | 6 پست

سلام شبتون بخیر 

من ۵ روز مونده به پریودیم از چند روز قبل زیر شکمم درد داره و تهوع و معده درد میگیرم و بشدت گرمم میشه اینطوری میشدم اما نه انقدر زود 

چند روزه سردرد دارم و خوابم‌بهم خورده کسی بوده اینطوری باشه یکم راهنمایی کنه بتونم‌علائم رو کم کنم

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1.2 روز قبلش پیشونیم پر جوش میشه 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
ی چند بار منم قبل پریود سردرد گرفتم نمیدونم شایدم از پریود نبوده باشه ولی خب پیش اومده واسم

قطعا برای پریودیه 

خوابو ازم گرفته

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
منم پیشونیم ی چندتا جوش میزنه

مال من چند تا نیس پر جوش میشه اصلا بدجور چون تو نوجوونی هس کلا قبلش هم جوش داره ولی قبل پریودی بدتر میشه 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر