2777
2789

سلام همشهریتم ولی مربی نیستم😊😍

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشانه که سلامت باشی . شما بچه دارین ؟ اگر دارین کدوم مهد گذاشتین 

ممنونم❤ اره دختر ۴ ساله دارم میخوام بزارمش مهد شوهرم بخاطر کرونا نمیزاره!

مهد مهر افرینان بهترین مهد بهبهانه😍 والا فک کنم پیش پل بعد بانک ملی هستش

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
ممنونم❤ اره دختر ۴ ساله دارم میخوام بزارمش مهد شوهرم بخاطر کرونا نمیزاره! مهد مهر افرینان بهترین مه ...

ممنونم عزیزم . من دنبال یه پرستار میگردم بیاد خونه مراقب بچه باشه نمیدونم چکار کنم 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
ممنونم عزیزم . من دنبال یه پرستار میگردم بیاد خونه مراقب بچه باشه نمیدونم چکار کنم 

عزیزم سراغ ندارم والا!

ممنونم خانمی 

سلام عزیزم من قبلا مربی مهد بودم.اگه دنبال مهد خوب میگردی مهد انیس و مهد دانا ومهد مهر آفرینان عالین.اگه هم به دنبال پرستار خوب و متعهد میگردی برو بهزیستی تا بهت معرفی کنن.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
سلام عزیزم من قبلا مربی مهد بودم.اگه دنبال مهد خوب میگردی مهد انیس و مهد دانا ومهد مهر آفرینان عالین ...

سلام عزیزم ممنون ازتون .من دنبال مربی هستم عزیزم.میش۶ لطفا پیام دوستی منو قبول کنید .سوال دارم 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
سلام عزیزم ممنون ازتون .من دنبال مربی هستم عزیزم.میش۶ لطفا پیام دوستی منو قبول کنید .سوال دارم 

خواهش میکنم.بله حتما

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...