2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 45 پست
میشه بگی توروخدااا برای جوش بودیاجای جوش؟

یکیش آکنه زوم بود فک کنم...فردا عکسش رو پیدا می کنم میفرستم براتون

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊
اولین قدم آزمایش هورمونیه که مطمئن بشید جوش ها هورمونی نیستن یا اگه هستن باید دارو های هورمونی استفا ...

تست دادم مشکلی ندارم فقط یه دوره کیست تخمدان داشتم که رفع شد با دارو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍مرسییییی فقط توروخدابفرست ازشرجوش راحت شم کلییی دعات میکنم

چشم

فقط کنارش بقیه ی مراقبت ها رو هم انجام بدید تا بهتر نتیجه بگیرید و دلیل اصلیش رو هم بفهمید وگرنه تضمینی وجود نداره که بعدا باز هم جوشاتون برنگرده...

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊
چشم فقط کنارش بقیه ی مراقبت ها رو هم انجام بدید تا بهتر نتیجه بگیرید و دلیل اصلیش رو هم بفهمید وگرن ...

ممنونم ازت مرسی ازراهنماییت اخه من همه کاراروانجام دادم حتی پیش متخصص هم رفتم یه مدت دارومصرف کردم بعدقطع دارودوباره برگشت هیچ کاری نیست که واسه حوش نکرده باشم😑

ممنونم ازت مرسی ازراهنماییت اخه من همه کاراروانجام دادم حتی پیش متخصص هم رفتم یه مدت دارومصرف کردم ب ...

باید خیلی پیگیر باشی....مطمئن باش جوش الکی به وجود نمیاد حتما یک دلیلی داره....جریان درمان من رو بدونی به خودت امیدوار میشی......ی جواب آزمایش رو به پنج تا دکتر نشون دادم و. ............

باید خیلی پیگیر باشی....مطمئن باش جوش الکی به وجود نمیاد حتما یک دلیلی داره....جریان درمان من رو بدو ...

میشه بگی ازدرمانت؟علت جوشت چی بوددقیقاواقعابه یه امیدس نسازدارم اخه خیلی بهم میریزم

میشه بگی ازدرمانت؟علت جوشت چی بوددقیقاواقعابه یه امیدس نسازدارم اخه خیلی بهم میریزم

خیلی طولانیه که.منم از کار اومدم خستم انصافا...

یکمش رو میگم کبدم چرب بود و توی سن بلوغ هم بودم(و هستم)میگفتن دلیلش سنمه و خود به خود میره و.....تا اینکه وضع صورتم افتضاح شد ینی کل صورت تا پایین گردن پر جوش قرمز........منم تجربه نداشتم که لایه بردار زیاد میزدم زیادتر میشد جوشام...تغذیه ام بد....افسردگی گرفته بودم .....رفتم پیش متخصص دارو داد(از صورت شروع کرد فقط پماد و صابون و اینا ولی فقط خنثی کرد)و بعد بازم زیاد شدن جوشام دفه بعد آزمایش نوشت 4/5روز بعدش رفتم پیشش گف کبدت چربه و آنزیما بالا و پایین....بقیشو بعدا میگم.تا الانم خیلیش رو سانسور کردمااااا خیلییییییی