2777
2789

یکی از اقوام دورمون داشت وخداروشکر خوب شد

تو آرزوهام زندگی میکنم و یکی از مهم ترین آرزوهام حل شدن مشکل بابای مهربونمه 😢پس اگه براتون مقدوره یه صلوات برای سلامتی پدرمو و خانوادم بفرستین🙏 چون جز اونا کسیو ندارم بزرگترین ترسم نبودن خانوادمه😔❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرطان خودش استرس زاست کلن

ولی آدم وقتی وارد پروسه ی درمانش ک میشه کم کم امید میگیره   

بی قراری تو اوایل تشخیص خیلی طبیعیه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
چه نوع سرطان خونی؟؟

عزیزم نوعش رو من نمیدونم

منتهی خاله ی من رفته یه ازمایش خون داده

بهش گفتن مشکوکی به سرطان خون 

حالا قراره بره متخصص انکولوژیست

اینم از اون روز دیگه انقدر ترسیده و دلشوره گرفته که حد نداره

خیلی زیاد خون دماغ میشد یه مدت و تب میکرد و اشتهاشم افتضاح شده

عزیزم نوعش رو من نمیدونم منتهی خاله ی من رفته یه ازمایش خون داده بهش گفتن مشکوکی به سرطان خون  ...

عزیزم انواع مختلف داره سرطان خون ک خوش خیم یا بدخیمند. اولا ک از صمیم قلب ارزو میکنم سرطان نباشه بعدشم اگه بود امیدوارم نوع بدش نباشه. 

یکی از اقوام دورمون داشت وخداروشکر خوب شد

عزیزم کجا رفته بود پیش کدوم دکتر ؟ من قزوین زندگی می کنم دختر کوچولوم سرطان خون داره به ما مرکز سرطان ایران و معرفی کردن دکتر هادی مولانا رو میشناسین؟ ؟

عزیزم کجا رفته بود پیش کدوم دکتر ؟ من قزوین زندگی می کنم دختر کوچولوم سرطان خون داره به ما مرکز سر ...

عزیزم منم آزمایش خون دادم انکولوژیست بهم گفت که مشکوک به سرطان خونم...الان پیش دکتر هادی مولانا تو مرکز سرطان ایران دارم  درمان میشم..الهی همه بیمارا شفا پبدا کنند ...اللهم  اشف  کل مریض