2777
2789
عنوان

نارسایی قلبی

392 بازدید | 31 پست

دوستان مادره من ۵۷ سالشه بعد یه مدتیه که نارسایی قلبی گرفته و در کنارش به یه مشکل خونی هم دچار شده ینی کم خونی شدید گرفته و پلاکت خونش پایین اومده به شدت و کلا توی این مدت دارو هاش رو اصلا نخورد و به دستورات پزشک گوش نداد و عمل جراحی باید میکرد ، که قبول نکرد انجام بده.

بعد هر روز داره لاغر تر و ضعیف تر میشه و اشتهاش بهم ریخته و غذای درست نمیتونه بخوره و خیلی حالت تهوع های شدیدی میگیره 

مثلا نشستیم ، یهو میبینیم داد میزنه میگه نفسم داره بند میاد و دارم میمیرم

دوستان اصلا مادرم با این قرص نخوردنش اعصاب مارو بهم ریخته

کسی بوده از اطرافیانتون که انقدر در مقابل درمان مقاومت کنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببرینش پیش دکتر واقعیتو کامل بهش بگه که چه اتفاقی پیش میاد براش  اینجور ادما فقط ترس دادن روشو ...

عزیزم خب واقعیت رو که خودش میدونه

دکتر ۱۰ بار تا حالا به خودش گفته

عزیزم شما بیماریتون چیه؟

دیسک شدیدکمر.. سینوزیت... الان هم ک باردارم سنگ کلیه دارم اماحاضرنیستم دکتربرم حتاوقتایی که درددارم به زورمسکن میخورم... مشکل گوارش هم دارم دکترنرفتم اما

عزیزم خب واقعیت رو که خودش میدونه دکتر ۱۰ بار تا حالا به خودش گفته

من ک خودم روانی شدم واقعا انقد اعصابم داغون شده سراین دارو خوردن

همه مادرا به بچه میگن بخور،ما باید به اینا بگیم 

چی بگم واقعا

دیسک شدیدکمر.. سینوزیت... الان هم ک باردارم سنگ کلیه دارم اماحاضرنیستم دکتربرم حتاوقتایی که درددارم ...

ای بابا 

ایشالا که همه مشکلاتتون حل بشه و دیگه احتیاج به دارو خوردن نداشته باشین

فقط عزیزم میشه بپرسم‌چرا دکتر رفتن رو دوست ندارین؟

شاید مثلا ذهنیت خوبی از مراجعه به دکتر و بیمارستان ندارین درسته؟

ای بابا  ایشالا که همه مشکلاتتون حل بشه و دیگه احتیاج به دارو خوردن نداشته باشین فقط عزیزم می ...

مرسی گلم انشالله خدابه مادرشماهم سلامتی بده

اعصابشوندارم ازداروخوردن خوشم نمیادهمش هم فک میکنم دکتررفتن بی نتیجست دکترخوب خیلی کمه

الان واسه کلیم رفتم دوتاازبهترین سونوگرافی های شهرمون گفتن سنگت افتاده رفتم یک سونوگرافی دیگه گفتن یکی توحالبت 2تاکلیه کلاناامیدم 

مادرشوهرم منم همینجوری هستن بخاطر نخوردن قرص قند از پارسال انسولین میزنن قرصای قلبشم یکی درمیون میخوره... خدا رحم کنه به مادرشوهرم وهمچنین مادرشما واقعا بانخوردن دارو خیلی مارو اذیت میکنه شده یکی از دغدغه بچه ها

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
مرسی گلم انشالله خدابه مادرشماهم سلامتی بده اعصابشوندارم ازداروخوردن خوشم نمیادهمش هم فک میکنم دکتر ...

عزیزک نا امید نشو استفاده کنه ان شاء الله هرچه زودترسلامتی کاملت رو به دست بیاری.... منم مشکل گوارش دارم😞

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍