2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 30 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=197335764]عزیزم یکم خودتم خلاقیت بخرج بده تشک و بالشت خودت درست کن کی فسقلت بدنیا  میاد ...

هنوز راه زیاده غصه نخور همه چیزو کم کم بخر روت فشارنیاد 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

چقدر خوب😍

میتونی کالسکه رو از برنامه دیوار بگیری من ک دخترم فقط ۴ماه اول تو گهواره خوابید بقیه اش عادت کرده بود پیش خودم به خوابه تو گهواره نمیخوابید

زندگی من تویی عشق مامان❤

Sismonimirloo

برو تو این پیج اینستا برا سیسمونیه ست کالسکه و کریر و ساک زیر ۱۵۰۰ هس اگه هم تک کالسکه بخای زیر ی تومنه خیلی خوبه قیمتش پیج لباسم چنتا دارم اونام قیمت مناسبن

دخترم زندگی من ❤
Sismonimirloo برو تو این پیج اینستا برا سیسمونیه ست کالسکه و کریر و ساک زیر ۱۵۰۰ هس اگه هم تک کالسک ...

پیج لباس ها رو هم بگو،امشب نگاه کنم😍

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜
میشه بپرسم قیمت تخت چنده؟؟؟ من مشهدم کل بودجه ام ۲۲۰۰هس

تخت اگه می خوای برو تولیدی ها رو بگرد، من پسرم تخت و کمد داشت برای نی نی هم گهواره گرفتم تا بزرگ شد براش تخت مورد علاقه اش رو بگیرم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
تخت اگه می خوای برو تولیدی ها رو بگرد، من پسرم تخت و کمد داشت برای نی نی هم گهواره گرفتم تا بزرگ شد ...

تخت زیاد برام مهم نیس،آخه فقط یه اتاق خواب داریم،کالسکه و وسایل ضروری میخوام بخرم

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜
تخت زیاد برام مهم نیس،آخه فقط یه اتاق خواب داریم،کالسکه و وسایل ضروری میخوام بخرم

کریر و روروئک نگیر زیاد استفاده نمیشه، کالسکه هم اگه زیاد پیاده روی می رین به کارت میاد، همون ساک بچه و لباس و لوازم بهداشتی و گهواره کافیه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است