2777
2789
عنوان

شوهرم تعادل روانی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 32 پست
وا نرمال نیست خدب دلیلش برای این کارا چیه  خانوادت میدونن؟  باهاش صحبت کردی دليل این رفت ...

خانوادم میدونن حتی جلوی خانوادمم این رفتارو داشته .کلا خودشون خانوادگی اینجورین همشون ناراحتی اعصاب دارن حوصله هم نداشته باشن میگن مریضیم و ی مشت قرص میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم لازم یه کم جلوش وایسی و ضعیف نباشی 

جلوش وایسادم ادای خودشو در اوردم مشاوره رفتیم با ملایمت باهاش حرف زدم با تشر باهاش حرف زدم هیچ فرقی نداره همشم میگه طلاقت میدم 

جلوش وایسادم ادای خودشو در اوردم مشاوره رفتیم با ملایمت باهاش حرف زدم با تشر باهاش حرف زدم هیچ فرقی ...

فقط سعی کن ک فاز غم و افسردگی نگیری ک اگه بگیری دیگه وا دادی جلوش شاد باش بگو بخند کارایی ک دوست داری رو انجام بده تو خونه خودتو سرگرم کن 

عمسرت تو محیطی بوده ک همشون اینجوری بودن پس باید درستش کنی اگه زندگیتو دوست داری بمون و درستش کن تو میتونی😉

به من می‌گفت نمیذاره هیچکی کوچکتر از گل بهت بگه میزنم شل و پلش میکنم نمی‌ذارم آب تو دلت تکون بخوره&n ...

اینم اون اولا اومد خونمون خودشو از تراس داشت مینداخت پایین یبارم میخواست با چاقو خودشو بزنه یبار ی مشت قرص داشت میخورد یبار قلبش گرفت سکته رد کرد یبار شبا جلوی درمون میخوابید اینا همش برای زمانی بود ک بهش جواب رد میدادم از خونه مینداختیمش بیرون خونمونو عوض کردیم اومد پیدا کرد التماس بابام میکرد میفتاد ب پاهاش خانوادش راضی نبودن ماهم راضی نبودیم نمیدونم چی شد یهو قبول کردم ولی تازه بعد سه سال فهمیدم داییش دعانویسه و کاراشونو با اون جلو میندازن

رفتیم هرکی ب ضررش حرف بزنه دیگه نمیره پیش طرف 

با یک جلسه  رفتن  نمیشه  حداقل  باید 10جلسه  بروید

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
فقط سعی کن ک فاز غم و افسردگی نگیری ک اگه بگیری دیگه وا دادی جلوش شاد باش بگو بخند کارایی ک دوست دار ...

خیلی تلاش میکنم آخرش میخورم ب بن بست خیلی نا امیدم بخدا هر روزی ک میگذره نشده سه چهار نفر جلومو نگیرن بگن چرا رفتی ب اینا.اینا دیوونه ان