2777
2789
عنوان

مژده

471 بازدید | 18 پست

توجه توجه / جهت اطلاع ‌و آگاهی همه هموطنان اعلام می داریم، جدیدا بیمارستانی در زنجان تاسیس شده که علاوه بر امکانات بسیار عالی، درجه یک‌ ‌و به روز دنیا، کلیه بیماران سرطانی را به صورت کاملا مجانی، حتی یک ریال هم دریافت نمی کند، مداوا می کند! این بیمارستان ‌هیچ دفترچه یا بیمه ای نیاز ندارد! هیچ پیش شرطی ندارد و کاملا رایگان با بهترین متخصصین آماده خدمت رسانی به هموطنان سرطانی است! در ضمن یک هتل بسیار عالی مجانی، جهت همراهان بیمار آماده پذیرش بیماران سرطانی است! نام این بیمارستان مهرانه می باشد! لطفا این خبر خوب و ‌بسیار خوشحال کننده را اطلاع رسانی کنید، شاید سبب خیر باشید و راهنمای یک بیمار برای درمان شوید و اینگونه یک زندگی را نجات دهید! خداوند به سازنده این مکان که کمتر از مدرسه و مسجد نیست و ‌همکاران آن جزای خیر دهد!

سلام دوستان من سرویس اشپزخونه میدوزم شامل دم کنی.نمگیر.دستگیره.سفره پاک کن.دستکش فر.پیش بند.کیسه سبزی و کیسه نان.تعداد تکه ها بستگی به سلیقه ی خودتون داره.پیج کن توی اینستاگرام honar.dast.ordibeheshti. برای دیدن عکس ها و یا سفارش میتونید به من پیام بدید‌😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چقدره قیمتش ؟؟

تعداد تکه هاش زیاده.قیمت سرویس ها بستگی به قیمت پارچه و قیمت استری و ابری داخلشون و کیسه برای نم گیر ها داره.

من برای هرکی دوختم خودش به سلیقه ی خودش پارچه خریده بهم داده.

دوستم ازم خواهش کرد اطلاع رسانی کنم تا باعث خیربشم

این خبرای الکی خیلی بدن 

چند وقت پیشم اگهی زده بودن فلان بیمارستان بیمارای سرطانی رایگانن 

نمیدونی طرف از زاهدان رفته بود به امید رایگان بودن تماسم قبلش نگرفته بود بیچاره دلم آتیش گرفت 

خیلیا به اشتباه امید میبندن و میرن 

اگر همچین چیزی باشه بانو صدا سیما و اخبار ایران تو بوق و کرنا میکنه که آره ما داریم فلان کارو میکنیم 

اینا بیشتریاشون خبرای الکی هست

❌ درخواست دوستی ممنوع ❌
این سرویسو ابحیم دوخته  می‌خوام ببینم شما حدودی چقدر میگیرید ؟؟؟

گفتم بهتون که بستکی به چه چیزهایی داره.من یه سرویس دوختم عکسش توی پیجم هست.هزینه ی وسایلی که گفتم شد ۲۰۰ هزار تومن.خود خانم هم پارچه رو خرید۲۲۰هزارتومن.من فقط دستمزد گرفتم ۲۵۰ تومن.من دستمزد رو کمتر از همه جا میگیرم

این خبرای الکی خیلی بدن  چند وقت پیشم اگهی زده بودن فلان بیمارستان بیمارای سرطانی رایگانن  ...

اینایی که اینکار رو میکنن شعور ندارن چقدر حالم بدشد .

دوست عزیز دوستم گفت حقیقه والا اگر بدونم الکیه نی نی یار رو تگ میکنم بترکونه