2821
2789
عنوان

کمک💔

108 بازدید | 7 پست

دوستای گلم حالم اصلا خوب نیس کارم شده فقط گریه نمیدونم چرا تاپیک زدم انقدر فشار روم هست که به اینجا پناه آوردم،میگن اگه کسی در حقت دعایی کنه زود برآورده میشه ازتون خواهش میکنم برای دل منم دعا کنید خودم کارم شده قران و دعا و التماس به خدا،شمام کمکم کنید💔😭

خدایا شکرت که هوامو داری🙏💕خدایا شکررررت که تونستم یه عروسیه عالی بگیرم ❤خدایا شکرت تمام تلاش هام نتیجه داد و من الان یه زندگی موفق و خوشبخت دارم🥰الهی هزاران بار شکررررررت بخاطر همسر خوب و فرزندان سالم صالحم❤️من از زندگی که دارم لذت میبرم💃🏻 خدایا شکرت🌷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزدلم واست گلی دعا میکنم هر چه زودتر اروم بشی و حالت خوب بشه تو هم واسه من دعا کن کارم اکی بشه&nbs ...

به خدا خیلی محتاج دعاهاتون...چشم، انشاالله به امید خدا کاراتون جفت و جور میشه

خدایا شکرت که هوامو داری🙏💕خدایا شکررررت که تونستم یه عروسیه عالی بگیرم ❤خدایا شکرت تمام تلاش هام نتیجه داد و من الان یه زندگی موفق و خوشبخت دارم🥰الهی هزاران بار شکررررررت بخاطر همسر خوب و فرزندان سالم صالحم❤️من از زندگی که دارم لذت میبرم💃🏻 خدایا شکرت🌷

[QUOTE=197317389]۵ صلوات فرستادم ایشاااا ب حق علی حاجت روا شی❤❤❤[/QUOخیلی ممنونم❤

انشالله که خیلی زود حالت خوب میشه ❤

انشاالله❤

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز