2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووووف من اینجوری بود خیلی بد بود با مشاوره خوب شدم

ی چیزی باعث شد اینجوری بشید؟یا یهو 

الان خوب شدید من واقعا دارم کلافه می شم هرکی رو می بینم مثلا ی بیماری داره راجع به اون میرم می خونم

الان گاهی فکر میکنم اگه اون حس و حال قبلی داشتم توی این روزهای کرونایی چجوری سر میکردم. ولی شکر خدا کاملا ریلکسم اصلا یادم میره کرونایی هست.

مشاورم رو دعا میکنم با اینکه تلفنی بود عالی بود

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ی چیزی باعث شد اینجوری بشید؟یا یهو  الان خوب شدید من واقعا دارم کلافه می شم هرکی رو می بینم مث ...

کلا استرس م بالا بود

ولی یبار بم گفتن به مریضی بدی مشکوکم. ازونجا دیگه ترس و وسواس مریضی گرفتم. به شدت بسیار زیاد.مثلا بچه م تب میکرد از استرس به سکته میرسیدم بدترین حالت رو تصور میکردم

خیلی بده من واقعا نمی دونم چیکار کنم

چرا با مشاور صحبت نکردی این مدت؟

اگه دوست داشتی بگو شماره مشاور رو بت بدم

برای من که خیلی خوب بود. اگه برا تو هم خوب بود دعام کن

چرا با مشاور صحبت نکردی این مدت؟ اگه دوست داشتی بگو شماره مشاور رو بت بدم برای من که خیلی خوب بود. ...

رفتم عزیزم ولی ی مدت از سرم می پره بعد دوباره با ی مریضی یا ی بیماری دیگران دچار ترس می شم البته من مدت ها مریض بودم که بعد دچار این حالتا شدم انقد همش پشت هم دکتر رفتم

اره عزیزم بزار شماره ش رو

شماهم تو این مدت وسواس گرفتید؟

اره عزیزم بعد با ی مدت مریضی که داشتم شدیدتر شد کلا از زمستون پازسال تب و لرز کردم بعد اون تنگی نفس گرفتم و اضطراب گرفتم و هزارتا درد دیگه که همش رفتم دکتر انقد رفتم و اومدم وحشت ترس از بیماری شدید گرفتم