2777
2789
عنوان

چیکار کنم💔😑😂😐

212 بازدید | 24 پست

بزور اوردنم پارک ببرنم شهر بازی اللن هیچ کدوم از دوستام نیست بابام میگه من باهات میام برو شهر بازی تنها دوس ندارم 

هیچ کدومشونم تلفن جواب نمیدن الحمدلله😑💔 

چیکار کنم حوصلمم سر میره تا شب کاش نمیومدم

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرتو بکن تو گوشی پنج ساعته شب تموم میشه

اومدم ببرون سرم از تو این ماسماسک در بیاد😑💔😐 

حالا برام کلاس میزارن هیج کدوم جواب گو نیستن 

@sara_85  

این‌گاو یکی از اون گاوا سارا گاو😐 جواب بده تلفن ناهمراهتو

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
اومدم ببرون سرم از تو این ماسماسک در بیاد😑💔😐  حالا برام کلاس میزارن هیج کدوم جواب گو نیس ...

میخوای من بیام؟😂

حیف تهران نیستم. وگرنه میومدم دلمم شهربازی میخواد

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
میخوای من بیام؟😂 حیف تهران نیستم. وگرنه میومدم دلمم شهربازی میخواد

اصفهانم جون دل شاهینشهر🤣🤣 میای بانک استان اگ میای بیا

بیا منو ببر🤧💔

کجایی؟؟ اگ میای اصفهانی بیا حوصلم یر نره😑💔

😁😁

باز میخوی🤣🤣😂😂😂😪 اینقد حوصلم سر رفته ۱۰۰ تا دیگم میگیرم