لطفا یه راه حل و پیشنهادی برای این دوستم بدین دوستم ۲۲ سالشه قیافم خوشگله وضع مالیشونم خوبه دانشجو هستش ولی بهم گفت تاحالا خواستگاری نداشته و هر کسیم مایل بود به خواستگاری ایشون بیاد بدون اینکه خودش بدونه از طرف پدر مادرش رد میکردن طرفو این قضیه مال زمانی بود که ۲۰ سالش بود و الان خیلی از زندگی نا امیده و همسنای خودشو میبینه که ازدواج کردن و بچه دارن خودش از لحاظ همه چی بهتر از اوناست خیلی غصه میخوره من چند باری باهاش صحبت کردم و گفتم هنوز جوونی و موقعیت های بهتری برات میاد اما این دوستم خیلی خرافاتیه و فکر میکنه دعاش کردن که خواستگار نداره و خیلی سر این موضوع حتی خانوادشم سرزنشش میکنن که تو این سن ازدواج نکرده من بارها بهش گفتم این طلسم اینا واقعی نیست خودت گوشه گیری و زیاد اجتماعی نیستی بنظر شما دعا کردن کسی واقعیه
#خدایا_شکرت تو تنها کسی هستی که هیچوقت من رو یادش نمیره...
اره منم بهش میگم هنوز فرصت داره ولی این دوستم خیلی ازدواجیه😂بنده خدا
خودش فک میکنه کی ممکنه طلسمش کرده باشه😁
خاله من با پسر داییش نامزد بودن البته اجباری بود و خالم دوسش نداشت بعد که بهم زدن نامزدی رو دختر دایی و زن داییش بختش رو بستن یعنی تا ۲۵ هر خواستگاری میومد کلا انگار جور نمیشد شرایط بعدن دیگه زنداییه مریض میشه و حالش خیلی بد میشه دیگه به خالم گفت و حلالیت طلببد مثلا خالم هم رف باطل کرد چن ماه بعد یه خواستگار خیلی خوب اومد و یه سال بعد ازدواج کردن