2777
2789
عنوان

عدالت خداوند

138 بازدید | 17 پست

بچه ها به عدالت خداوند ایمان دارین؟ 

تجربه اش کردین؟ 

منتظرش هستین؟ 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهل شعار و اینا نیستم ولی تنها کسیکه توی دنیا عادل هستش فقط خداست 

خودم تجربه کردم و اینو بگم صبر تنها راه برای دیدن و فهمیدن این عدالته

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
سوال سختیه 

بله خیلی سخته. 

وقتی فقط در حد حرف باشه قبولش راحته. 

ولی وقتی در زندگیت منتظرش باشی. خیلی سخت میشه .گاهی ایمانت پاره شدنش به یک مو میرسه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

قبل از عدل خدا انسان باید خودش حق طلب و عدالت طلب باشه و حقش را بگیره 

بله کاملا درسته. 

انسان باید خودشم در همین جهت زندگی کرده باشه. و بعد توقع دیدنش داشته باشه 

اهل شعار و اینا نیستم ولی تنها کسیکه توی دنیا عادل هستش فقط خداست  خودم تجربه کردم و اینو بگم ...

خیلی خوبه که تجربه کردین .

اگه لطف کنین برای ما هم تعریفش کنین

نه، من در کل به هیچ عدالتی ایمان ندارم

چرا 

تجربه سختی داشتین،؟

منتظرش هستم خیلی😪😭

امیدوارم که براتون تحقق پیدا کنه. 

در چه موردی منتظر هستین؟

من منتظرم

من خواهرم ماشین خودش پولشو داده بود در زندگی با همسرش .‌ولی وقتی می‌خواست جدا بشه 

واقعا به شکلی باور نکردنی و با کمک خداوند به خواهرم رسید دوباره. 

توضیحی زیاده ولی شرایط خیلی سختی بود. 

چرا  تجربه سختی داشتین،؟

تجربه خاصی نه، ولی در کل مفهوم عدالت رو نمیتونم درک کنم، به نطرم انتطار زیادیه که فکر کنم در دنیایی که بر اساس تفاوت و نابرابری ایجاد شده دنبال عدالت باشیم.

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!