2777
2789
ازهمه بدتر اینکه متاهله اگه قبول نشه از طرف شوهرش و خانوادش خیلی سرکوب میشه آخه بادرس خوندش مخالف بو ...

چه رشته ای مسخاد

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الا ریاضی رو ۲۰ درصد بزنی قبولی عزیز دلم زیست اولین بار بود اینقدر شمارشی داده بودن ریاضی هم ک دگ. ...

من بیست درصدم نزدم:)

عزیزم خدا ان شاالله کمکت کنه ...لعنت ب این قانون و کنکور و این شرایطی ک برامون درست کردن جوونا دیگه ...

هی:(

الا ریاضی رو ۲۰ درصد بزنی قبولی عزیز دلم زیست اولین بار بود اینقدر شمارشی داده بودن ریاضی هم ک دگ. ...

خواهر من گفت زیست و عمومیا خیلی آسون بود همه رو زدم بقیه هم سخت بود ولی متوسط زدم بنظرت قبول میشه ؟

خوندم نشد

طبقه پایینی ما هم کنکور تجربی داشت 

بعد از اینکه برگشت رفتم پیشش بگم ایشالع قبولی و اینا...

دیدم در و با گریه باز کرد 

زارررر زارررر گریهههه😐🚶

بیچاره هزینه چیی درس میخواند یه سوال

تو هم سال بعد دانشگاه ثبت نام کنی ایشالع 😁⁦❤️⁩

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
طبقه پایینی ما هم کنکور تجربی داشت  بعد از اینکه برگشت رفتم پیشش بگم ایشالع قبولی و اینا... د ...

نه امسال سال بعد دیگه مردم کشش ندارم.

خواهر من گفت زیست و عمومیا خیلی آسون بود همه رو زدم بقیه هم سخت بود ولی متوسط زدم بنظرت قبول میشه ؟

منم عمومی خیلی خوب زدم و زیست همرو زدم 

امیدت ب خدا باشه چرا نشه عزیز دلم امسال بخاطر کرونا خیلی بد زدن و یکم سخت بود اینارو اینقدر خوب زدا چرا قبول نشه حتمن میشه🤩

چه رشته؟