2777
2789
عنوان

چربی دور شکم

154 بازدید | 12 پست

بچه هاا یکم شکم دارم و دوست دارم تخت بشه و اندامم بیاد رو فرم  همسرم باشگاه نمیزاره برم تو خونه چ ورزش های میتونم انجام بدم؟

یه غم خیلی کوچیک و احمقانه ته دلمه...🙂            کاش بعضی صداها اینطور تو حافظه‌ی آدما موندگار نمیشد!

حلقه

درازنشست

اپ های ورزشی هم خوبن حرکاتشون

طناب بزن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ورزش ھای ھوازی 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش هوازی

برنامه های ورزشی برای شکم تو گوگل پلی زیاده

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

برو برنامه بازار بزن  برنامه چربی سوزی شکم کلی برنامه مفید با تمرین های باحال داره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

حلقه درازنشست اپ های ورزشی هم خوبن حرکاتشون طناب بزن

مرسی عزیزم

طناب خواستم بزنم نزاشتن 

میگن مثانه یا رحمو میاره پایین

یه غم خیلی کوچیک و احمقانه ته دلمه...🙂            کاش بعضی صداها اینطور تو حافظه‌ی آدما موندگار نمیشد!
برو برنامه بازار بزن  برنامه چربی سوزی شکم کلی برنامه مفید با تمرین های باحال داره

بعضی هاش یکم مزخرفه اخه

بعضی هاش یکم مزخرفه اخه

من دوتاشو گرفتم عالیه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من دوتاشو گرفتم عالیه 

اسم هاشو بهم میگی؟ ممنون میشم عزیزم 

اسم هاشو بهم میگی؟ ممنون میشم عزیزم 

چربی سوزی شکم وفرم دهی شکم