2777
2789
عنوان

زندگیم

120 بازدید | 14 پست

وقتی کوچیک بودم فکر میکردم وقتی بزرگ بشم به همه آرزوهام میرسم . پولدار میشم ازدواجه خوب میکنم . دکتر میشم . فقط لازمه بزرگ بشم . الان بزرگ شدم . به هیچی نرسیدم . حتی آرزوی کوچیک ترین چیزارو دارم . صدسالم هست هیچ جا نرفتم .‌ دانشگاهم قبول نمیشم . هیچ دوستی هم ندارم . هیچوقتم با هیچ پسری حرف نزدم عمرا ازدواج کنم . تصمیم گرفتم تا آخر عمرم گوشه این اتاق بمونم تا تموم شه . روزا زود میگذرن 😉💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فک میکردم ۱۸سالم شه ازین شهر ب اون شهر ازین مسافرت ب اون مسافرت

الان۲۱سالمه میرم بیرون از ی ساعتی ب بعدگوشیم میسوزه از بس ز میزنن بیاخونه🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️

میدونی آدم وقتی بچه اس همه چی رو از زاویه دید کودکانه خودش زیبا میبینه

فکر میکنه دنیای بزرگسالی مثل دنیای کودکی میتونه قشنگ باشه یا حتی از اون قشنگتر

فکر میکنه وقتی الان با اسباب بازی هاش دکتر بازی میکنه و دکتر میشه تو آینده هم دکترشدنش اینطوری خیلی راحته

همه چی رو راحت میبینه، قشنگ میبینه، غافل از اینکه دنیای آدم بزرگ ها پر از بدبختیه، اینو وقتی میفهمه که بزرگ شده و 

یه عالمه حسرت داره حالا💔💔

من فک میکردم ۱۸سالم شه ازین شهر ب اون شهر ازین مسافرت ب اون مسافرت الان۲۱سالمه میرم بیرون از ی ساعت ...

حالا خوبه تو بیرون میری من تو تمام عمرم یبارم تنها نرفتم جایی هیچ کسم ندارم باهاش برم 

هرکسی رسالتی داره تو این دنیا تلاش کن تمام توانتو بذار مطمئن باش به هرچی بخوای می‌رسی

مطمئنم من هیچ کاری نخواهم کرد همین الان زنده ام کسی منو نمیشناسه 😏

حالتو خوب درک میکنن چون منم امسال کنکور دادم سال دومم بود من خیلی درسم خوب بود پارسال رتبم بهتر بود ولی امسال بدجور خراب کردم از روی خانوادم خجالت میکشم واقعا سخته همش دلم گریه میخواد ولی تصمیم گرفتم برم روانشناسی پیام نور و مشاورتحصیلی بشم 

خدا لعنتشون کنه انقدر کنکور رو سخت کردن که تو این یک ادم افسرده میشه😑

بله اگه به این تفکر ادامه بدی باید تا آخر عمرت کنجه اتاقت بشینی همه گاهی این فکرا به ذهنشون می رسه ولی مهم اینه که بتونی خودتو جمع و جور کنی بشین گریه کن خودتو به در و دیوار بزن ولی بعدش پر قدرت بلند شو از اول شروع کن حیفه که آدم از زندگیش استفاده نکنه حیفه که بهترین نباشه و حیفه که جوری زندگی کنه که دمه مرگش یه دمت گرم به خودش بدهکار باشه

من که میشناسمت😉