2789
عنوان

میشه بیاین

52 بازدید | 5 پست

خانما شما دکتر زنان که میرین ویزیتش چنده من شهرستانم چون شهرمون دکتر خوب نداره مجبورم برم اهواز دکتری که میرم ویزیتش ۱۱۰ تومنه برای شما هم اینجوره اگه سونو کنه ۲۰۰ تومن اون سری چون باردارم رفتم براش ۲۰۰ گرفت با سونو مجبورم زیر نظرش بمونم چون مشکل دارم 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

آموزش زبان انگلیسی پایه های هفتم تا نهم فقط به صورت مجازی . برای کسانی که توان پرداخت هزینه کلاس زبان ندارن . لطفا فقط کسانی ک توان مالی ندارن جهت ثبت نام و هرگونه سوال به واتساپ بنده پیام بدید 

09397378390

لطفا گزارش نزنید به جاش تو این امور خیر هرچند کوچیک شرکت کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دفترچه بیمه نداری عزیزم؟

چرا عزیزم تامین اجتماعی دارم ولی خب با دفترچه هم باشه آزاده مطب شخصیه

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
چرا عزیزم تامین اجتماعی دارم ولی خب با دفترچه هم باشه آزاده مطب شخصیه

تو درمانگاه نوبت بگیر همون دکتره فقط میرن درمانگاه مطمعن باش تو مطبم همون کارای درمانگاه و انجام میده

تو درمانگاه نوبت بگیر همون دکتره فقط میرن درمانگاه مطمعن باش تو مطبم همون کارای درمانگاه و انجام مید ...

تو درمانگاه نیستش فقط بیمارستان خصوصی کار میکنه