2777
2789
عنوان

چقدر خوابیدم😪🙄💔

155 بازدید | 25 پست

ساعت ۶ نبم گرفتم خوابیدم تا الان حس میکنم تو این دنیا نیستم 😪😐 

نمیتونم از سر جام بلند شم اصن

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

۶صب؟ زنده ای

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که مارو در جریان ساعت خوابت گذاشتی

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

۶صب؟ زنده ای

😂😂😂😂😂😂😂 نمیدونم فقط بیدار شدم گفتم خدایا من کیم اینجا کجاس

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
😂😂😂😂😂😂😂 نمیدونم فقط بیدار شدم گفتم خدایا من کیم اینجا کجاس

پارچ اب یخ میخای😂😏

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
مرسی که مارو در جریان ساعت خوابت گذاشتی

خواهش میکنم خواستی از فردا بهت خبر بدم درخواست دوستی بده🙄💔😂

چشات درنیومد تا صب ایح

پارچ اب یخ میخای😂😏

اره والا یکی بهم اب بده بد نیس🤣🙄  

اینا منو صدا نکردن بگن زنده ای؟؟ مرده ای؟؟؟؟ زهر مار نمیخوای کوفت کنی؟؟؟ 

هییییییییییچ🙄

چشات درنیومد تا صب ایح

چن ساعت خوابیدم؟؟؟😑💔😂 برگااام چقد خوابیدم 

خوشبحالت من ساعت شش و نیم خوابیدم ساعت ده ونیم‌بیدارشدم شوهرمو بفرستم بازار مهمون داشتم برانهار تازه هم تمام کارامو کردم آمدم نی نی سایت خوابم میان نمی‌خوابم چون بایدلیوانهای چایی مهمونارو بعداز رفتن بشورم 

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
چشات درنیومد تا صب ایح

همه جای بدنم تق تق داره صدا مبده انگشتام دستم البته بیدار شدم صدا نداد یکم ک گذشت همه جام داره صدا میده مخصوصا کمرم وقتی میچرخم

اره والا یکی بهم اب بده بد نیس🤣🙄   اینا منو صدا نکردن بگن زنده ای؟؟ مرده ای؟؟؟؟ زهر مار ن ...

تنها نیسی

از دس غرغرامونه میخان سرب تنمون نباشه😂😂